Ønsket to nye menigheter velkommen
Ønsket to nye menigheter velkommen
30 oktober 2020
Frelsens Evangeliske Menighet og Oslo Zion Chin Church ble tatt opp som nye medlemsmenigheter i Baptistsamfunnet. Etter landsmøtet har kirkesamfunnet 105 menigheter.

Frelsens Evangeliske Menighet holder til i Bergen. Menighetens medlemmer har bakgrunn fra tamilene, og de fleste tilhørte tidligere den tamilske gruppen i Bergen Baptistmenighet. Menighetene har sine samlinger i Åsane utenfor Bergen, har et tydelig ønske om å bringe evangeliet om Jesus videre til nye mennesker. 40-50 personer, inkludert barn, er tilknyttet menigheten. Pavalasingam Jeyanthan er pastor i menigheten og Samuel Thavarajah  leder styret.

Oslo Zion Chin Church  har medlemmene sine fra Chin-folket fra Myanmar. De fleste tilhørte tidligere Norway Chin Mission Church, som opprinnelig bestod av Chin-folk fra Stor-Oslo, med folk bosatt fra Kongsberg i vest til Spydeberg i øst. I stor grad har medlemmene nå fordelt seg slik at de som bor fra Oslo og vestover tilhører Norway Chin Mission Church, som har sitt gudstjenestefellesskap i Bærum, mens de som bor østover er i Oslo Zion Chin Church, som har lokaler på Lørenskog. Van Khar Lian er pastor for menigheten.

På videoen kan du se forbønnshandlingen for de nye menighetene fra 9.35 min

Les også

De evangeliske møtene ble streamet

Vi sendte live fra landsmøtet. Opptakene er nå lagt ut for dem som ønsker å se disse!
Les mer

Takk og innsettelse

I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Se gjerne opptak av gudstjenesten i artikkelen.
Les mer

Skifte i ledelsen

Sissel-Merete Berg fra Lillehammer ble i landsmøtet valgt som ny hovedstyreleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 44
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone