Felles forståelse
Felles forståelse
29 august 2020
Etter en sommer med dialog, men også krevende runder om intern uenighet i media, er en nå enige om å gå videre sammen mot landsmøtet og i prosessen med baptistisk identitet.

Generalsekretær Terje Aadne har i dag (29/8) sendt ut en grundig orientering om de ulike prosessene i kirkesamfunnet. Vi synes det er viktig at alle innen vårt nettversk skal få god og grundig informasjon om de ulike prosessene i kirkesamfunnet. Vi tror det er viktig at alle parter har en lik innfallsport og forståelse av hva som skjer og hvilke planer som ligger framfor oss alle. Vi tror på ryddighet og god dialog selv om det kan være ulik tilnærming og meninger i prosessen.

Vi ønsker å være et robust kirkesamfunn som har en kraft til i fellesskap å formidle Kristus til mennesker i de kommende generasjoner. 

I brevet det er linket til kan du lese mer om dialogarbeidet som er utført for å komme fram til samlende og gode løsninger til landsmøtet.

Les Terje Aadne sin orientering (sendt i brev til menighetene).

Vi har i dag også publisere sakspapirene med konkrete forslag til vedtak. De fleste dokumentene er på plass.

Les sakspapirene

Som tidligere varslet er landsmøtet flyttet fra Quality Hotel Ålesund til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ved Oslo Lufthavn Gardermoen som et covid-19 tiltak. Husk å melde dere på og sende oversikt over delegater til oss i løpet av september måned.

Mer informasjon om arrangementet og påmelding

Vi ser fram til å dele fellesskap med dere disse dagene. Vi vil sikre at alle covid-19 tiltak følges opp. Dersom antallsbegrensning vil utfordre oss vil vi legge forohldene til rette for at møtet kan deles opp i to lokaler. Det er derfor ingen grunn til å  vente med planlegging av landsmøtet!

Les også

Husk påmelding til landsmøtet

Fra 30. oktober til 1. november inviterer vi til landsmøte på Gardermoen med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden. Vi ber om at menighetene velger delegater, og at alle melder seg på innen 5. oktober.
Les mer

Innstiller to kandidater

Valgkomiteen har innstilt både Jon Vestøl og Sissel Merete Berg som kandidater til ledervervet i hovedstyret.
Les mer

Viktig brev til menighetene

Bærum baptistmenighet har fulgt opp hovedstyrets henstilling om å innta en tilbaketrukket rolle fram til Baptist-identitetsprosessen er fullført.
Les mer
1 - 3 av 45
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone