Digital sommerleir gjorde inntrykk
Digital sommerleir gjorde inntrykk
14 august 2020
Ung baptist sin digitale sommerleir berørte unge mennesker.

Av Siri D. Fjeldberg

«Det var et helt nytt prosjekt for oss som første livesendte online leiren noen gang», forteller Tim Solwoong Kim som var ansvarlig for gjennomføringen i «studioet» på kontoret til Ung baptist i Oslo. «Vi var både spente og urolig i forkant, men det ble en god opplevelse for alle. Vi var fra hverandre men likevel sammen. - og det var utrolig flott å høre folks historier om hvordan de ble berørt. Vi kan se at Gud ikke lar seg stoppe av COVID19. Jeg likte spesielt det at vi kunne jobbe sammen med lokale menigheter og gjennomføre denne leiren».

Bilde

Daglig leder i Ung baptist, Kjell Einar Granholt, følger opp det positive inntrykket. «Det var gøy å prøve noe nytt! Dette er et format som vi til nå ikke har prøvd helt ut på denne måten. Jeg var spent på om formatet funket, da jeg vet at det kan være krevende å skape noe som fenger på nett. Utfordringen var da å holde det kort, men bra, og prøve treffe både de som vil ha dyptgående bibeltimer og de som vil knuse noen andre i stedskamp. Alt i alt er jeg fornøyd med gjennomføringen og takknemlig for alle lederene rundt om som tok ansvar for arrangering av leir både på lokalt plan, men også som en del av planleggingsgruppa til leiren. Jeg har vært i kontakt med de lokale arrangørene og de gir tilbakemelding om god stemning og at de er glade for muligheten til å ha leir i denne tida»

Carson Baptist Church i Arendal var vertskap på Sørlandet. «Vi hadde samlinger med rundt 100 tilstede», forteller Joseph Bawi Lian Ham. I tillegg hadde de besøk av Erlend Røyseland fra Stavanger Baptistmenighet til å hjelpe til med å lede samlinger og ha noe forkynnelse. «Hvis det bare hadde vært oss og det digitale hadde det ikke vært så lett å samle ungdommene. At det kunne komme noen å være sammen med oss er viktig. Da ble det en perfekt kombinasjon!»

Digital sommerleir gjorde inntrykk

Fra Rogaland forteller Karla Faur spesielt om at høy kvalitet på lovsang og forkynnelse gjorde dette til en sterk helg. «Ungdommer ble berørt av budskapet og lovsangen var veldig bra! Det var også flott med kontakten vi hadde med studio hvor vi kunne gi tilbakemeldinger og kunne legge ut hilsner.»

Digital sommerleir gjorde inntrykk

I løpet av helgen har over 200 vært med på leir i tillegg til enkeltpersoner som var inne på nett og fikk med seg sendingene hjemmefra. Sendingene er fremdeles tilgjengelige på Ung baptist sin facebookside.

 

 

 

 

 

Les også

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer

Vil fylle Telenor Arena med unge kristne

Sammen med en rekke andre kristne aktører vil Ungdom i Oppdrag arrangere misjonsarrangementet The Send Norway når pandemien er over.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone