Ny menighetsrådgiver
Ny menighetsrådgiver
16 juli 2020
Inger Lise Salvesen tar over som menighetsrådgiver i sør og vest.

Av Siri D. Fjeldberg

"Jeg brenner for å se levende menigheter som er Jesu hender og føtter i verden, for det vil gjøre en forskjell for enkeltmennesker og for samfunnet", sier Inger Lise Salvesen. "Spesielt barne og ungdom er et viktig fokus for meg.

Jeg er uenig i at de er menighetens og kirkesamfunnets fremtid, de er vår nåtid og det bør vise igjen i hvordan vi driver menighet." Hun gleder seg spesielt til å bli enda bedre kjent med menighetene og lederne i området, og få innblikk i hva de brenner for og hvilke drømmer de har for menigheten sin.

Inger Lise Salvesen er utdannet ved HLT og har lang erfaring fra å jobbe med barn og unge i Ålgård Baptistmenighet og Ung baptist.

Stillingen er et vikariat, og hun vil begynne etter sommerferien.

Les også

Bjørn Bjørnø

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det generalsekretærkandidat Bjørn Bjørnø som deler med oss.
Les mer

Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!

Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!
Les mer

Digitale gudstjenester 24. mai

Skien baptistmenighet med pastor Vidar Bergsland er blant menighetene som fremdeles inviterer til digitale gudstjenester fordi Korona-pandemien gir begrensninger.
Les mer
1 - 3 av 85
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone