Ny menighetsrådgiver
Ny menighetsrådgiver
16 juli 2020
Inger Lise Salvesen tar over som menighetsrådgiver i sør og vest.

Av Siri D. Fjeldberg

"Jeg brenner for å se levende menigheter som er Jesu hender og føtter i verden, for det vil gjøre en forskjell for enkeltmennesker og for samfunnet", sier Inger Lise Salvesen. "Spesielt barne og ungdom er et viktig fokus for meg.

Jeg er uenig i at de er menighetens og kirkesamfunnets fremtid, de er vår nåtid og det bør vise igjen i hvordan vi driver menighet." Hun gleder seg spesielt til å bli enda bedre kjent med menighetene og lederne i området, og få innblikk i hva de brenner for og hvilke drømmer de har for menigheten sin.

Inger Lise Salvesen er utdannet ved HLT og har lang erfaring fra å jobbe med barn og unge i Ålgård Baptistmenighet og Ung baptist.

Stillingen er et vikariat, og hun vil begynne etter sommerferien.

Les også

God sommer

Juli er feriemåned for de ansatte i Baptistsamfunnet. Det betyr at nettsidene ikke vil bli oppdatert, og de ansatte vil ikke være tilgjengelig på telefon og epost som resten av året.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer

Ny baptistkirke i Lillesand

Lillesand Baptistmenighet tok i januar i bruk sin nye kirke. Først i begynnelsen av mai ble dette markert med en stortilt innvielsesfest, da koronapandemien har satt en stopper for det tidligere.
Les mer
1 - 3 av 96
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone