Menighetsrådgiverne på tur ...
Menighetsrådgiverne på tur ...
27 oktober 2021
Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.

Av Agnar Sæli og Atle H. Eidem

På fredagskvelden besøkte vi bønnemøte i Hamar Baptistmenighet. Her møtte vi en herlig flokk av alle generasjoner som ivrig priste Gud. Her var barn, unge, voksne og eldre sammen for å synge, dele Guds ord og be sammen. Agnar Sæli delte fra eget liv over lignelsen om skatten og perlen i åkeren. Det ble invitert til forbønn og flere kom frem for å bli bedt for.

Lørdag fra klokken 11.00 til 15.00 hadde vi invitert menighetene med på et seminar som vi kalte trosreisen. Her deltok menighetene fra Lillehammer, Brumunddal og Hamar. På vei gjennom livet så er vi på en reise. Vi starter ett sted og vi er der vi er i dag og vi er på vei mot ett sted. En bil er utstyrt med en stor frontrute, men også tre speil som vender bakover. For å kunne kjøre trygt og sikkert og komme frem til målet er alt dette viktig. Speilene for å se bakover hjelper oss til at ikke noe kommer opp bakfra og forhindrer veien fremover.

Atle underviste om troshistorie, hvor viktig det er å være forsont med sin fortid, at ikke noe fra historien vi har bak kommer opp og ødelegger for dagen i dag og veien videre fremover.

Etter en bedre lunsj, som Else og Lars Lien hadde stelt til, fortsatte Agnar med veien fremover.

Hvordan drive trosformidling ekte og sant til våre omgivelser.

På søndag talte Agnar i gudstjenesten i Brumunddal og Atle talte i gudstjenesten på Lillehammer.

 

Les også

God sommer

Juli er feriemåned for de ansatte i Baptistsamfunnet. Det betyr at nettsidene ikke vil bli oppdatert, og de ansatte vil ikke være tilgjengelig på telefon og epost som resten av året.
Les mer

Ny baptistkirke i Lillesand

Lillesand Baptistmenighet tok i januar i bruk sin nye kirke. Først i begynnelsen av mai ble dette markert med en stortilt innvielsesfest, da koronapandemien har satt en stopper for det tidligere.
Les mer

Digitale gudstjenester

Korona påvirker oss fremdeles, og i mange områder av landet er det strenge restriksjoner. Vi har derfor tatt en sjekk på digitale tilbud fra Home Church, Oslo og andre kirker søndag 16. mai.
Les mer
1 - 3 av 96
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone