Godt over 200 ventes til landsmøtet i Tromsø
Godt over 200 ventes til landsmøtet i Tromsø
26 juni 2019
5.-7. juli samles baptister fra hele Norge til landsmøteforhandlinger og møter rundt temaet "Grepet av Kristus".

Av Roger Dahl

De første samles i Tromsø allerede onsdag 3. juli til Misjonssamling. Torsdag fortsetter det med øvelsesdag for prosjektkoret Minns du sången, hovedstyremøte og kveldsmøte i baptistkirka i Tromsø, før baptistkvinnene har sitt årsmøte fredag formiddag. I kveldsmøtet torsdag taler Hermod Bakkevoll, det er tid til lovsang og fellesskap.

Åpningsgudstjenesten for landsmøtet begynner kl 14.00 fredag 5. juli. Nærmere 140 delegater er ventet til byen. Viktige saker står på dagsorden, som presentasjon av våre menighetsrådgivere, og samtaler om hvordan en forholder seg til samkjønnet samliv og kristent lederskap. I den forbindelse er dte nærliggende å spørre hva som definere baptistene i Norge som kirkesamfunn, og hvordan en jobber for å sikre slitesterke relasjoner.

Fredag kveld er det evangelisk møte med Minns du sången-koret, tale av Jan Helge Hindenes. Lørdag kveld taler Agnete Haraune Amundsen og Frank Einar Hansen synger. Kjell Ove Hveding har ansvaret for lovsangen begge kveldene. Søndag formiddag avsluttes landsmøtet med Alle sammen-gudstjeneste som Camilla Oseland leder an.

Lørdag kveld gir Minns du sången-koret konsert i Sommarøy baptistkirke.

Dte vil være eget tilbud for barna mens det er landsmøteforhandlinger og under kveldsmøtene fredag og lørdag. Hanna Drengsrud Dahl og Einar Skog har ansvar for dette. Fredag kveld go lørdag kveld er det egne saminger for ungdom etter kveldsmøtene.

Vi vil i løpet av landsmøtet legge ut nyhetsoppdateringer på nettstedet vårt.

 

 

 

Les også

Landsmøtet flyttes til 12.-14. november.

Hovedstyret har bestemt at landsmøtet 2021 flyttes fra starten av september til senhøsten, 12.-14. november.
Les mer

De evangeliske møtene ble streamet

Vi sendte live fra landsmøtet. Opptakene er nå lagt ut for dem som ønsker å se disse!
Les mer

Takk og innsettelse

I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Se gjerne opptak av gudstjenesten i artikkelen.
Les mer
1 - 3 av 45
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone