Spennende pastorutfordring i ishavsbyen
Spennende pastorutfordring i ishavsbyen
7 mai 2019
Tar du utfordringen? Hva med en tjeneste i baptistmenighetene på Sommarøy og i Tromsø?

De to menigheten i Tromsø kommune vil gjerne styrke laget med en som kan bruke all sin tid på å bygge menigheter. Eller kanskje to som vil dele en 100% pastorstilling. I utgangspunktet ser vi for oss en tjeneste som er omtrent likt fordelt mellom menighetene.

Menigheten på Sommarøy er plassert i et lokalsamfunn med gode relasjoner til baptistkirken. Det er en god del unge, nyetablerte ektepar, ‐der er barnefamilier både i og utenom menigheten som har behov for en levende og aktiv kirke. Menigheten har et vakkert kirkebygg som ligger strategisk, sentralt plassert i bygda.

I Tromsø ligger kirkebygget midt i sentrum og er et godt verktøy for utadrettet virksomhet. Menigheten har et lite barnearbeid og har felles ungdomsarbeid med to andre menigheter. Mellom menighetene i byen er det godt og tett samarbeid. Menigheten har et godt arbeid, med solide, aktive medlemmer. Byen er i stadig vekst og har i dag ca 16.000 studenter. Dette er potensiale for utstrakt misjonsarbeid.

Det har fra flere hold vært profetert om vekkelse i nord, og menighetene vi stå rustet med mer mannskap enn vi rår over i dag. Det vil legges til rette for at den/de som blir tilsatt, skal få bruke sine sterke sider, mens andre oppgaver for å drive menighetsarbeidet, kan løses av andre.

Les mer

Relaterte lenker

Les også

Spennende samarbeid i Honningsvåg

Nordkapp baptistmenighet og “Den Indre Sjømannsmisjonen” har funnet hverandre i samarbeidet for å gjøre hverdagen triveligere for sjøfolk som besøker Honningsvåg i 2020.
Les mer

Ny pastor i Tromsø og Sommarøy

Rune Dahl har takket ja til stillingen som pastor i de to menighetene i Nord-Norge.
Les mer

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer
1 - 3 av 28
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone