Meld deg på landsmøtet nå
Meld deg på landsmøtet nå
22 februar 2019
5.-7. juli er det landsmøte i Tromsø. Vi har reservert et begrenset antall rom til overnatting. For å få beste pris på overnatting må du melde deg på i løpet av mars.

Vi holder laveste pris på bestillingen ut mars måned. Etter det vil vi øke prisene på overnatting med 10 prosent. Vi anbefaler derfor at alle som vet at dere skal til Tromsø og skal bo på konferansehotellet om å melde dere på innen 31. mars.

Fra 1. april blir det dyrere, og det er ingen aprilspøk.Vi har dessuten en begrenset reservasjon (85 rom, og ved mange usolgte rom vil reservasjonen reduseres betraktelig fra 5. april), og disse selges etter «først til mølla-prinsippet». Det er ikke ledige rom på hotellet utover dem vi har reservert.

Vi kommer ikke til å øke prisene på «dagpakke» og «dagpakker med middag» for dem som ønsker å bo andre steder enn på Radisson Blu. Påmeldingsfristen for disse vil bli to uker før landsmøtet.  Vi gjør oppmerksom på at det allerede er trangt på flere av hotellene i Tromsø og vanskelig å få lave flypriser. Anbefalingen er derfor å bestemme deg i løpet av mars.

 

Relaterte lenker

Les også

Meld deg på landsmøtet nå!

1. april øker prisene, og det er ingen spøk. Derfor oppfordrer vi alle som har tenkt seg på landsmøtet til å melde seg på nå!
Les mer

Destinasjon Tromsø

Rammene for landsmøtet i Tromsø, 5.-7. juli 2019 begynner å ta form, og før jul vil du finne god informasjon om landsmøtet og programmet som planlegges rundt det, på nettsidene.
Les mer

Øyhopping i nord - fra Sommarøy til Røst

Unik feriemulighet med gode baptistvenner kombinert med landsmøtet i Tromsø
Les mer
1 - 3 av 22
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone