Vedtok oppstart av tilbygg på Rivermont
Vedtok oppstart av tilbygg på Rivermont
16 februar 2019
Kostnadsrammen for utbygging av spisesalen på Rivermont er på 3.8 millioner. Årsmøtet i Rivermont drift og Baptist nord sluttet seg til planene.

Av Roger Dahl

Byggekomiteen for Rivermont ved Ernst Selvik presenterte planene for årsmøtet. I kalkylen på 3.8 millioner er det forutsatt at en låner to millioner, bruker en million av oppspart kapital, og i tillegg samler inn 800.000 kroner. Byggetillatelse fra kommunen er på plass, finansieringsplanen er godkjent av banken, og avtale med entreprenøren er i sluttforhandlinger.

Spisesalen vil bli dobbelt så stor som nå, den vil kunne brukes sammen med peisestua, som en stor forsamlingssal, og med det overflødiggjøre behov for telt til møter ved store sammenkomster.

I tillegg til utbyggingen vil nytt handikapptoalett, nytt brannvarslingsanlegg  og en del brannsikringstiltak gjennomføres innenfor kostnadsrammen på 3.8 millioner.

Årsmøtene, som for andfre gang ble holdt etetr den nye modellen for organisering av arbeidet blant baptistene i nord benyttet anledningen til å tilpasse vedtekter og  presisere arbeidsform for virksomheten. Bård Jørgen Kollbotn  og Leif Vollan er styreledere for Rivermont drift og Baptist i nord. Over 40 delegater fra 10 menigheter deltok i årsmøtet. 

Årsmøtet ble gjennomført lørdag 16. februar. 

Les også

Innvielse av ny spisesal på Rivermont

I Distriktsnytt 2/2020 kan du lese siste nytt fra baptistene i Nord-Norge. 14.-16. august blir det distriktsstevne med innvielse av ny spisesal på leirstedet.
Les mer

Bli med på konsert

Vi har fått tilgang på et opptak fra Minns du sången korets konsert i Andenes kirke 22. august 2015. Dette gjøres tilgjengelig for alle kl 19.00 mandag 20. april.
Les mer

Spennende samarbeid i Honningsvåg

Nordkapp baptistmenighet og “Den Indre Sjømannsmisjonen” har funnet hverandre i samarbeidet for å gjøre hverdagen triveligere for sjøfolk som besøker Honningsvåg i 2020.
Les mer
1 - 3 av 22
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone