Vedtok oppstart av tilbygg på Rivermont
Vedtok oppstart av tilbygg på Rivermont
16 februar 2019
Kostnadsrammen for utbygging av spisesalen på Rivermont er på 3.8 millioner. Årsmøtet i Rivermont drift og Baptist nord sluttet seg til planene.

Av Roger Dahl

Byggekomiteen for Rivermont ved Ernst Selvik presenterte planene for årsmøtet. I kalkylen på 3.8 millioner er det forutsatt at en låner to millioner, bruker en million av oppspart kapital, og i tillegg samler inn 800.000 kroner. Byggetillatelse fra kommunen er på plass, finansieringsplanen er godkjent av banken, og avtale med entreprenøren er i sluttforhandlinger.

Spisesalen vil bli dobbelt så stor som nå, den vil kunne brukes sammen med peisestua, som en stor forsamlingssal, og med det overflødiggjøre behov for telt til møter ved store sammenkomster.

I tillegg til utbyggingen vil nytt handikapptoalett, nytt brannvarslingsanlegg  og en del brannsikringstiltak gjennomføres innenfor kostnadsrammen på 3.8 millioner.

Årsmøtene, som for andfre gang ble holdt etetr den nye modellen for organisering av arbeidet blant baptistene i nord benyttet anledningen til å tilpasse vedtekter og  presisere arbeidsform for virksomheten. Bård Jørgen Kollbotn  og Leif Vollan er styreledere for Rivermont drift og Baptist i nord. Over 40 delegater fra 10 menigheter deltok i årsmøtet. 

Årsmøtet ble gjennomført lørdag 16. februar. 

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Spennende pastorutfordring i ishavsbyen

Tar du utfordringen? Hva med en tjeneste i baptistmenighetene på Sommarøy og i Tromsø?
Les mer

Siste nytt fra Nord-Norge

Første nummer av Distriktsnytt i 2019 er lagt ut på nettstedet.
Les mer
1 - 3 av 16
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone