Feirer ti år med felles høyskole
Feirer ti år med felles høyskole
20 desember 2018
Det er 10 år siden HLT ble etablert som et samarbeid mellom Det Norske Baptistsamfunn og Pinsebevegelsen i Norge ved Filadelfiakirken Oslo.

Avtalen om opprettelse av Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT) ble signert av Øystein Gjerme på vegne av Pinsebevegelsen og Ernst Georg Hovland på vegne av Baptistsamfunnet, i forbindelse med Baptistsamfunnets landsmøte i Harstad sommeren 2008.

På bildet er de flankert av daværende generalsekretær Magnar Mæland, Sylvi Nedrebø fra Ålgård Baptistmenighet, rektor Kai Tore Bakke ved Baptistenes Teologiske Seminar og Peder A. Eidberg, pensjonert rektor fra samme skole. Disse fire deltok etter signeringen i forbønn for den nye skolesatsningen.

Fra fusjonen mellom daværende Baptistenes Teologiske Seminar og Pentekostalt Senter for Ledelse og Teologi i 2008, har HLT utviklet seg til å bli en betydelig og godt synlig aktør innen utdanning og utrustning av kristne ledere i Norge.  

Feirer ti år med felles høyskole

Fredag 11. januar inviterer skolen til jubileumsfest i Bærum baptistkirke, som ligger i tilknytning til skolesenteret på Stabekk. På jubileumsfeiringen blir dte faglige foredrag om:

  • Den karismatiske bevegelse og behovet for utdanning, ved Tormod Engelsviken, MF, og Asbjørn Simonnes, Høgskulen i Volda og Oase
  • Menighetsbasert teologi – det frikirkelige bidraget til høyere utdanning, ved Roland Spjuth, Örebro Teologiska Högskola

I løpet av feiringen blir skolen presentert gjennom hilsener og bidrag fra mange kanter. Vi vil spesielt trekke fram:

  • Musikalsk innslag ved Tone Yvonne Smerud
  • Historisk tilbakeblikk ved Karl Inge Tangen, HLT

 

 

 

Les også

Snart øker prisene på lederkonferansen

Påmelding innen 20. januar gir beste pris. La årets tema "Følg meg" utfordre deg. Lederkonferansen er i Drammen 6.-8. mars.
Les mer

Oppretter nytt studietilbud i Stavanger

Høyskolen for ledelse og teologi (HLT) inngår samarbeid med IMI-kirken for å kunne tilby et nytt studium i Stavanger.
Les mer

Møt de ansatte på folkehøgskolen

Oslofjord Folkehøgskole har engasjerte og trivelige lærere og ansatte. Sammen ønsker vi å gi deg et fantastisk skoleår, der du skal føle seg sett og ivaretatt!
Les mer
1 - 3 av 60
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone