Folket møter TV-pastoren
Folket møter TV-pastoren
1 november 2018
For fjerde gang på seks år har Felleskomiteen på Raufoss invitert Egil Svartdahl til ei møtehelg på Raufoss.

Av Knut Audestad

En felleskomite bestående av Den norske kirke, Frikirken, Frelsesarmeen og Baptistkirken har stått bak, og de to siste årene har også Toten Kirkeakademi vært med. Møtene har vært svært godt besøkte, og overskriften har hver gang vært: «Folket møter TV-pastoren.»

Folket møter TV-pastoren

Vi har brukt Kulturhuset som møtesal, i tillegg til lokalene til de andre menighetene. I år startet vi opp lørdag kveld med møte i Kulturhuset hvor over 300 mennesker møtte opp og hørte sterk forkynnelse om Reisen hjem. Søndag formiddag var det full kirke hvor tittelen på talen var «Livsforvandling», et sterkt budskap som berørte mange. Et lovsangsteam med medlemmer fra menighetene deltok også i møtene.

Fri og villig
Etter gudstjenesten søndag ble det invitert til seminar i Toten Frikirke hvor det ble bevertning og to timer hvor temaet «Fri og villig» ble berørt på en lettfattelig, men grundig måte.

Egil Svartdahl har en utrolig effektiv måte å kommunisere på, og med sine morsomme betraktninger innimellom blir folk veldig engasjert og lydhøre. Og mange gode tilbakemeldinger har vi fått, også fra folk vi kanskje sjelden ser i møtesammenheng. Vi opplever at disse møtene skaper ekstra nysgjerrighet på hva vi driver med. Vi vil nok se mer til Egil på Raufoss.

Velkommen hjem
Som fortsettelse vil Baptistkirken i egen regi invitere til tre kveld-samlinger i høst der vi snakker om tvil og tro.

Vi vil da benytte konseptet “Velkommen hjem” med Egil Svartdahl som gjennom videoklipp innleder til de store spørsmålene, og her er de som har spørsmål og er nysgjerrig på kristen tro ekstra velkommen.


 

Les også

Radiogudstjeneste

Tredje søndag i advent inviterte NRK hele landet med på gudstjeneste i Raufoss Baptistmenighet. Om du gikk glipp av den er det fremdeles muligheter!
Les mer

Alternativ konfirmasjon

Raufoss Baptistmenighet inviterer til å være gjest i konfirmasjonstiden.
Les mer

Dåp og Kongorytmer

Søndag 18. februar var det dåp og medlemsopptakelse i Raufoss baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 16
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone