Klart for nytt innrykk
Klart for nytt innrykk
21 august 2018
Til helgen rykker elevene inn på Holtekilen folkehøgskole. Skoleåret 2017/18 ble avsluttet med at en av skolens elever, Einar Kornelius Skog, ble døpt i Bærum Baptistmenighet.

Kontakten mellom Holtekilen folkehøgskole og Bærum Baptistmenighet, som har kirken sin vegg i vegg med skolens lokaler har alltid vært god. Kirken brukes til ulike aktiviteter og til Tomasmesser gjennom hele skoleåret, og pastor Kent Remi Westergren i Bærum bruker av sin tid for å være med i skolemiljøet.

Klart for nytt innrykk

Det gode naboskapet betyr mye for både menigheten og skolen, 29.april gledet en seg over at det ble feiret dåp. Einar Kornelius Skog, som har vært vokal- og musikkelev ved Holtekilen Folkehøgskole dette skoleåret, lot seg døpe og ble lagt til menigheten.

Noen få dager før skolestart har skolen tatt opp 54 elever, og venter fremdeles på noen svar på tilbud som er sendt ut. I forbidelse med skolestart er det alltid bevegelse i elevtallet, slik at det erfaringsmessig også kan komme nye søkere helt på tampen.  

Les også

Fram mot 2022

Landsmøtet 2019 ba om at det ble satt sammen et utvalg som skal arbeide med baptistisk identitet, bibelsyn, forståelse av frihet og forpliktelse innen baptistfellesskapet fram til 2022 (BID22).
Les mer

Ny medarbeider?

Karrieredagen 11. mars gir menighetene en unik mulighet til å bli kjent med studentene ved Høyskolen for ledesle og teologi. Kanskje menighetens nye medarbeider er blant studentene?
Les mer

Snart øker prisene på lederkonferansen

Påmelding innen 20. januar gir beste pris. La årets tema "Følg meg" utfordre deg. Lederkonferansen er i Drammen 6.-8. mars.
Les mer
1 - 3 av 84
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone