Klart for nytt innrykk
Klart for nytt innrykk
21 august 2018
Til helgen rykker elevene inn på Holtekilen folkehøgskole. Skoleåret 2017/18 ble avsluttet med at en av skolens elever, Einar Kornelius Skog, ble døpt i Bærum Baptistmenighet.

Kontakten mellom Holtekilen folkehøgskole og Bærum Baptistmenighet, som har kirken sin vegg i vegg med skolens lokaler har alltid vært god. Kirken brukes til ulike aktiviteter og til Tomasmesser gjennom hele skoleåret, og pastor Kent Remi Westergren i Bærum bruker av sin tid for å være med i skolemiljøet.

Klart for nytt innrykk

Det gode naboskapet betyr mye for både menigheten og skolen, 29.april gledet en seg over at det ble feiret dåp. Einar Kornelius Skog, som har vært vokal- og musikkelev ved Holtekilen Folkehøgskole dette skoleåret, lot seg døpe og ble lagt til menigheten.

Noen få dager før skolestart har skolen tatt opp 54 elever, og venter fremdeles på noen svar på tilbud som er sendt ut. I forbidelse med skolestart er det alltid bevegelse i elevtallet, slik at det erfaringsmessig også kan komme nye søkere helt på tampen.  

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.
Les mer

- Vi ligger en måned foran

20% flere elever har takket ja til skoleplass sammenliknet med samme tid i fjor, skriver Oslofjord Folkehøgskole på sine nettsider.
Les mer
1 - 3 av 95
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone