Er du vår nye menighetsrådgiver?
Er du vår nye menighetsrådgiver?
4 juli 2018
Spennende mulighet for deg som ønsker du å jobbe med god menighetsutvikling og menighetsplanting. Søknadsfristen går ut onsdag 15. august.

Det Norske Baptistsamfunn har ledig engasjementsstilling som menighetsrådgiver med fokus på Østlandet. Viktige oppgaver vil være rådgiving og støtte for menighetene, for å medvirke til god menighetsutvikling innen kirkesamfunnet.

Hovedfokus for stillingen rettes mot menighetene på Østlandet., med særlig fokus på Oslo-området, der halvparten av de  44 baptistmenighetene på Østlandet har sin virksomhet. Baptistsamfunnet har totalt 104 menigheter fordelt over hele landet og en tydelig flerkulturell profil.

Utlysningstekst

 

Relaterte lenker

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 147
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone