Første gang med felles ledersamling
Første gang med felles ledersamling
18 juni 2018
Generalsekretærene Øyvind Haraldseid og Terje Aadne gleder seg over den første felles ledersamlingen for Misjonskirken Norge og Baptistsamfunnet.

Over 80 ledere fra 24 forkjellige menigheter er samlet til Vekstakademiet på Ansgarskolen i Kristiansand, 17.- 20. juni. 

Med utgangspunkt i historien om Jesus som reagerte på handelen på tempelplassen, ønsker en å utfordre  på tydelighet og prioriteringer i våre kirker.

- Er vi det vi er kalt til å være?
- Gjør vi det vi er kalt til å gjøre?

Med Vekstakademiet ønsker en å inspirere, gi faglig oppdatering og utrustning til pastorer og menighetsledere i Baptistsamfunnet og Misjonskirken Norge.

For første gang har Baptistsamfunnet og Misjonskirken Norge invitert sine menighetsledere, UNG-ledere og menighetsplantere til et felles lederforum som kalles Vekstakademiet.

– Vi ligner hverandre som kirkesamfunn, både åndelig og kulturelt, og det er spennende å hente inspirasjon hos hverandre, sier Terje Aadne som er generalsekretær i Baptistsamfunnet.

– På flere områder arbeider vi allerede sammen, for eksempel med menighetsplantinger og innen barne- og ungdomsarbeidet. At vi også som ledere er sammen gir en positiv synergi i våre kirkesamfunn, sier Øyvind Haraldseid, generalsekretær i Misjonskirken Norge.

For å avkrefte eventuelle mistanker, bekrefter begge at dette samarbeidet ikke har noen baktanker om å slå sammen samfunnene.
– Samarbeidet gjør oss begge bedre, og vi ønsker å utbre Guds rike, sier Terje. Øyvind nikker enig og legger til at samarbeidet handler om å utveksle erfaringer og velsigne hverandre.

(Foto: Trond Filberg)

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 147
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone