Støtte til nettverksbygging
Støtte til nettverksbygging
10 mai 2018
Ung baptist har fått tilsagn på støtte til prosjektet Unglink som handler om å knytte etablerte kristne organisasjoner og nye migrantgrupper tettere sammen.

Av Siri D. Fjeldberg

- Vi trenger å få et oppdatert bilde av hvem vi er som kristne i Norge. Mange sitter med et utdatert forestilling fordi de fleste i styrende posisjoner og dem som dukker opp på de ulike arrangement ikke er representative for hvordan det ser ut på grasroten. Når man begynner å telle alle, så vil man finne mye mer fargerik gruppe sier Daglig leder Roald Zeiffert. -Vi håper også at økt bevissthet rundt hvem vi er, vil inspirere organisasjoner å sette mer fokus på det multikulturelle, slik at dette segmentet av befolkningen lettere kan identifisere seg med og bli en del av det etablerte organisasjonslivet og tilføre en mangfoldskompetanse vi trenger i møte med et stadig mer mangfoldig samfunn. På den måten vil vi stå styrket i møte med fremtidens utfordringer. En annen ting som er gledelig er at dette vil kunne utvide nettverket mellom tokulturelle til å ikke bare nå innenfor vår egen organisasjon men også utenfor. Større målgruppe gir også større muligheter og flere ressurser rettet mot tokulturell ungdom.

Prosjektleder for Unglink er Espen Thilesen som ser fram til å starte arbeidet. - For meg er det å møte nye mennesker som har en tydelig tro og begeistring for Jesus det som er mest inspirerende. Jeg gleder meg også over å se at tokulturelle får en arena der de ikke opplever å stå på sidelinjen men å være i sentrum. Prosjektet innebærer også å få jobbe sammen med flere andre flinke prosjektmedarbeidere, noe som gjør det både mer morsomt og øker kvaliteten på arbeidet.

En av prosjektarbeiderne er Tim Solwoong Kim, som har filmutdannelse fra Sør-Korea og jobber som volontør for Ung baptist. Han vil i samarbeid med frivillige jobbe med å lage ulike filmer for prosjektet.

Les også

Slutter som daglig leder

Etter 11 år som daglig leder i Ung baptist er det tid for nye utfordringer for Roald Zeiffert.
Les mer

Shalome Croos inn som 1. vara i styret i Digni

- Dette er min måte å bidra til å gjøre verden mer rettferdig. Om jeg ikke kan jobbe i felten, er dette en mulighet for meg til å gi av meg selv og følge mitt kall.
Les mer

Populært Ungtreff i Agder

God undervisning, lovsang og vitnesbyrd preger ungtreffene.
Les mer
1 - 3 av 78
1 2 3 4 5 ... 26 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone