Påskeleirer i hele landet
Påskeleirer i hele landet
3 april 2018
Aktivitet, lovsang, fellesskap og bibelstudie har preget leirene våre denne påsken.

Av Siri D. Fjeldberg

På Liland i Rogaland var det igjen påskeleir for ungdom etter noen års pause. Ole Thorvald Helland så behovet på juniorleiren de arrangerer i palmehelga i fjor, at det var mange nye unge leder som trengte en egen leir. - Målet var 30 stykk, og vi ble over 60, forteller han. Tanken med denne leiren var å legge nivået nærmere hyttetur med tanke på å senke skuldrene. - Vi ønsket å vise at det ikke er så høy terskel for å være leder, og det fikk vi godt til. Samtidig som vi både hadde god lovsang, bønn og forkynnelse. Jeg tror vi lyktes bedre denne gangen fordi vi som ledere har blitt bedre kjent gjennom BRU-gudstjenestene (felles gudstjenester for ungdom) som vi har i Rogaland. Det gjorde at samarbeidet var bedre. Vi kommer til å fortsette og arrangere denne leiren og håper flere menigheter i området vil være med neste gang.

Påskeleirer i hele landet

I Valle i Setesdal arrangerte Karen Baptist Youth in Norway ungdomsleir. Det var to år siden sist, fordi de ikke fant lokale i fjor. I år fikk de låne Valle skole gratis! Denne leiren var preget av bibelstudier og konkurranser. Daglig konkurranse i bibelkunnskap, korkonkurranse og selvfølgelig ballspill. På kvelden var det møter med lovsang, bønn og forkynnelse. Det var ca 40 deltakere, og i tillegg noen barn og voksne. Se film fra leiren!

 

Påskeleirer i hele landet

I Midt-Norge hadde Holy Rock ungdomsklubb leir på Drageidet i den vakre Namdalen. På oppfordring fra ungdommenes selv var det intenst bibelstudie med temaet «Livet etter døden». Av aktiviteter var det filmkveld, jakt på gjenstander fra påskeevangeliet og konkurransekveld mellom ungdommer og kjøkkenlag. I tillegg var det mulig å gå på ski eller skøyter i det fine været. - Vi har mange gode minner med tilbake til Rørvik, forteller Tobias Giese, pastor i Vikna Baptistmenighet.

Ung baptist hadde påskeleir i Øyer sammen med Frelsesarmeens barn og unge.

I tillegg var det familieleir på Rivermont i Nord-Norge og juniorleir på Liland i Rogaland i begynnelsen av påsken.

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 139
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone