Europeisk lederkonferanse
Europeisk lederkonferanse
14 februar 2018
Motiverende å se at vi er en del av noe som er så mye større, sier nestleder i Ung baptist Za Tlung Lian Siang Pum.

Av Roald Zeiffert

Nasjonale ledere for barne- og ungdomsarbeid fra European Baptist Federation var nylig samlet til lederkonferanse i Zagreb. Blant de 800.000 baptistene i Europa, Sentral-Asia og Midtøsten drives det et stort og mangfoldig barne- og ungdomsarbeid.

- Det beste er alle de gode samtalene jeg fikk med ledere fra mange ulike land, og se de ulike måtene å drive barne- og ungdomsarbeid på, sier nestleder i Ung baptist Za Tlung Lian Siang Pum som var en av fire deltakere fra Norge på konferansen.

Leirkonsulent i Ung baptist Hege Kristine Eikland var en av de andre deltakerne på konferansen. Hun trekker også frem relasjonene som skapes som det viktigste, og perspektivet av å få være med på noe større. – Det gir en følelse av glede å se hva de får til i andre land. Vi jobber alle for ett mål, og det er å spre Guds budskap og kjærlighet, og ved å møte representantene fra de andre landene får jeg et større bilde av hvorfor vi gjør det vi gjør. Det handler ikke bare om den ene leiren her eller den andre leiren der, vi er med i et mye større fellesskap enn det vi kanskje ofte er klar over eller tenker på, og det er betryggende og motiverende når du innser det.

Konferansen holdes en gang i året, og det er viktig for Ung baptist å delta med noen av sine sentrale ledere. Dette er med på å bygge nettverk, og også å få lov til og lære fra alt det spennende og inspirerende arbeidet som gjøres rundt om i den store EBF familien.

 

 

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

SENT 2023

Baptister fra hele verden kommer den første uka i juli til Norge og Stavanger for å delta på misjonskonferansen Sent 2023. Konferansen vil være fra onsdag kveld 5. juli til søndag formiddag 9. juli i IMI-kirken.
Les mer
1 - 3 av 137
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone