Vekstakademiet 2018
Vekstakademiet 2018
1 februar 2018
Unik mulighet for menighetens lederskap å delta på inspirerende og utfordrende kursdager!

- Vi oppfordrer menighetene til å sende hele lederskapet til Vekstakademiet 2018. Sammen ønsker vi å ta pulsen på lokalmenighetens arbeid og liv, og samtidig se fremover og stille oss spørsmålet: Hvilke prioriteringer kan vi gjøre, for å bedre nå vårt lokalsamfunn?

Vekstakademiet er et samarbeid mellom Baptistsamfunnet, Ung baptist, Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG, med Ansgarskolen og Randesund misjonskirke som vertskap. Målet er at akademiet skal være en katalysator, et sted hvor deltakermenighetene opplever å få fart og retning i sitt lokale arbeid.

Baptistsamfunnets generalsekretær Terje Aadne ser frem til dette samarbeidet med Misjonskirken Norge.

- Jeg takker Gud og synes det er spennende at vi som to kirkesamfunn som har mye til felles, kan stå sammen om dette og lære av hverandres erfaringer og kunnskap for å nå nye mennesker med evangeliet.

 

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 147
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone