Positivt med Ungtreff
Positivt med Ungtreff
13 september 2017
- Ungtreff er et utrolig bra initiativ som er viktig for at man som kristne i samme by skal bli kjent på tvers av menighet og kultur!

Av Rosie Darkhua

Utsagnet er fra Miriam Rudebjer (20). Miriam har nettopp flyttet til Oslo for å studere og var på Ungtreff for første gang i helga. - Jeg synes dette er et arbeid som virkelig er verdt å fortsette med og jeg gleder meg til neste gang!

 

Sammen med 50 andre ungdommer var hun på Stabekk for å grille, bli kjent, tilbe Gud i lovsang og bli inspirert. Tid-for-Gud arbeider i Skien, Allison Hurst, underviste om å søke Guds drømmer for livet sitt.

 

Ungtreff er en samling for unge som tilhører menigheter i et geografisk område. Nå samles unge i Rogaland, Agder og i Oslo. Ung baptist ønsker også å starte samlinger i Mjøsregionen. - Jeg tror det gir større frimodighet å se at vi er litt flere enn ungdomsgruppa i menigheten, sier Espen Thilesen i Ung Baptist. - Kanskje vi i fremtiden kan hjelpe hverandre å nå ut til flere. Det viktigste er at Jesus blir kjent for så mange som mulig!

 

I tillegg handler Ungtreff om å oppdage "storfamilien" og venner på et sted. Hvis noe uforutsett skulle skje er den kristne familien noen av de nærmeste som er der til fellesskap, modning og vekst. Treffene er også ment som inspirasjon til hvordan man kan legge opp sine egne ungdomsmøter i de ulike menighetene.

 

 

Les også

Europeisk lederkonferanse

Motiverende å se at vi er en del av noe som er så mye større, sier nestleder i Ung baptist Za Tlung Lian Siang Pum.
Les mer

Ung baptist satser på veiledere

Over femti personer deltok på Ung baptist sine veilederkurs i løpet av 2017. Dag Frode Vaagsnes, Lars Hovland, Jon Torger Salte, Astrid Søyland og Brit-Janne Helland var på kurs i baptistkirken på Ålgård.
Les mer

Lederkursene i Ung baptist når bredt

Kursene når bredt i hele miljøet vårt og er med på å bygge nye relasjoner. Fordi disse kursene også involverer veiledere for alle deltakerne, oppnår man en god kontakt mellom generasjonene.
Les mer
1 - 3 av 93
1 2 3 4 5 ... 31 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone