Fører løpet videre
Fører løpet videre
5 september 2017
Søndag 3. september var det invitert til fest i baptistkirken på Hvittingfoss for å feire at Elsa Paulsen er på plass som pastor. I 132 år har stafettpinnen vært i bruk, nå skal Elsa bære den videre.

Tekst Roger Dahl / Foto: Terje Aadne

Bygdefolk, gjester fra nabomenighetene og andre fylte opp kirka for å feire at pastor Elsa Paulsen har startet opp sin tjeneste i Sandsvær Baptistmenighet, med kirkebygget plassert i tettstedet Hvittingfoss.

Så og vanne

Dessverre har utviklingen i menigheten vært slik at det nå er noen få eldre som er aktive. Heldigvis er økonomien solid, slik at en fortsatt kan «så og vanne» ut fra baptistkirken på Hvittingfoss. Etter flere år på leting etter gode løsninger, har det nå lagt seg til rette for at pastor Elsa Paulsen har begynt i menigheten, og avtalen går så langt på fem år.

            Det er i tillegg satt ned en styringsgruppe med Dag-Eiel Kristoffersen, som er pastor i Langesund, Tor L. Rønneberg, som har vært pastor i Hvittingfoss tidligere, generalsekretær Terje Aadne og Solveig Blix fra Sandsvær Baptistmenighet. Sammen med pastor Elsa Paulsen skal denne gruppen finne vei og retning for satsningen. Vi vil komme tilbake til satsningen på Hvittingfoss senere, men la oppfordringen om støtte være gitt allerede nå. Støtte og forbønn, men også besøk.

Være med?

Og om noen har litt løse teltplugger med hensyn til hvor en bor, og vil være med å bygge opp et menighetsarbeid er Hvittingfoss et flott sted å bosette seg.

Minst ti av byene på Østlandet ligger innenfor en times reiseavstand, inkludert Oslo, og arbeidsmarkedet er derfor utrolig stort. Samtidig er Hvittingfoss langt nok unna til at boligprisene er hyggelige, og behovet for noen som kan delta i menighetsarbeidet er tydelig.

Les også

Ny menighetsrådgiver

Inger Lise Salvesen tar over som menighetsrådgiver i sør og vest.
Les mer

Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!

Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!
Les mer

Digitale gudstjenester 24. mai

Skien baptistmenighet med pastor Vidar Bergsland er blant menighetene som fremdeles inviterer til digitale gudstjenester fordi Korona-pandemien gir begrensninger.
Les mer
1 - 3 av 85
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone