Takket for innsatsen
Takket for innsatsen
1 august 2017
Neville Callam ble i sommer takket for de ti årene han har tjent som generalsekretær i Baptist World Alliance. Han avslutter tjenesten ved årsskiftet.

Neville Callam ble i forbindelse med Baptist World Alliance (BWA) konsilet i Bangkok, 2.-7. juli takket for sine ti år som generalsekretær. Callam avslutter tjenesten ved årsskiftet.

Jamaikaneren, som var den første generalsekretæren som ikke hadde amerikansk eller europeisk bakgrunn går i desember av etter mer enn 10-års tjeneste.

På en middag, som ble holdt til hans ære i forbindelse med konsilet, ble Callam, som er fra den lille byen Gibraltar i Jamaica, omtalt som "moralsk, etisk og åndelig sterk som den berømte Gibraltar-klippen." Han ble som venn, kollega og leder beskrevet som ærlig, medfølende og inkluderende.

Callam var tidligere en av BWAs visepresidenter, og en tydelig leder både blant baptistene og økumenisk i Jamaica.

Takket for innsatsen

Da norske baptister markerte 150 år for den første menighetstiftelsen i 2010 kom Callam til Norge for  å delta på lederkonferansen, som var lagt til Holtekilen folkehøgskole og Oslo 1. Baptistkirke. Han talte i fellesgudstjeneste der alle baptistmenighetene i Oslo-området var speiselt invitert, På bildet er Callam sammen med pastor Magnus Lund fra Kvæfjord og Farshid, som er en av lederne blant det kristne miljøet for iranske innflyttere i Nord-Norge.

Les mer

Les også

Se internasjonal pinsegudstjeneste

I pinsen 2020 marker baptister over hele verden samhold, i lovprisning, fellesskap og økonomisk støtte til koronarammede
Les mer

Oslofjord folkehøyskole – Curling og klimabrøl!

Baptistsamfunnets folkehøyskole på Stabekk satser videre med nytt navn, nye linjer og oppgradering av bygningene.
Les mer

Slik det en gang var på Holtet

Baptistsamfunnet kjøpte Holtet gård i Bærum i 1950. Også parken ned mot sjøen, som på 1930-tallet var utrolig velholdt. På eiendommen ligger i dag Holtekilen folkehøgskole og Høyskolen for Ledelse og Teologi. (Bildet er fra Bærum biblioteks samlinger. )
Les mer
1 - 3 av 58
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone