Vesterålsturne for Minns Du Sången-koret
Vesterålsturne for Minns Du Sången-koret
1 august 2017
Lørdag 19. og søndag 20. august gir koret konserter på Andenes og Myre. Rundt 50 sangere fra forskjellige menighetssammenhenger deltar i koret.

De fleste som er med i koret bor i Nord-Norge, men etter hvert flere er det også flere som bor i Sør-Norge. Korets lederskap, Knut Olaf Frikstad, Hermod Bakkevoll og Kjell Ove Hveding inviterer derfor til konsert på Andenes og Myre. Fordi koret ønsker å møtes til nye konserter etter suksessen med konserter i Oslo og Halden sist høst, men også fordi konserten som var på Andenes i 2015 ble svært godt mottatt, og flere ønsket koret tilbake.

Konserten på Andenes blir 19. august, og på Myre dagen etter. Koret møter fredag kveld på Andenes for øvelse, noe som også vil skje på lørdag, frem mot konserten på kveld. Etter overnatting på Andenes drar koret til Myre, hvor det spises lunsj, før konserten arrangeres kl. 1600.

Litt om hvem «Minns Du Sången», kor og orkester er

- Noen av oss hadde etter å ha hørt Bill Gaither og hans venner fra USA, og «Minns Du Sången» programmene på TV 2, fått lyst til å etablere et slikt konsept i Nord Norge, saier Hermod Bakkevoll, og forteller om historien: 

- Våren 2008 kom vi så sammen første gang til en øvelsesdag, med konsert på kvelden. Denne første samlingen var i Kanebogen kirke i Harstad. Siden har vi møttes til slike øvelses og konserthelger flere ganger, på forskjellige steder, både i Nord- og Sør-Norge.

- Vi setter pris på å få formidle noe av den tradisjonelle sangen og musikken fra kirke og bedehusliv i de siste tiårene. Vi gleder oss til konsertene sammen med dere alle, både på Andenes og Myre.

I tillegg til kor og solister, medvirker disse:

Musikalsk leder og tangentinstrumenter: Knut Olaf Frikstad
Dirigent: Kjell Ove Hveding
Gitar: Kåre Gunnar Martinsen
Bass: Dag Larsen
Trommer: Joel Estdahl
Bratsj: Christoffer Bekkevold
Lydtekniker: Geir Bjerkaas
Konferansier: Hermod Bakkevoll


 

 

Relaterte lenker

Les også

Innvielse av ny spisesal på Rivermont

I Distriktsnytt 2/2020 kan du lese siste nytt fra baptistene i Nord-Norge. 14.-16. august blir det distriktsstevne med innvielse av ny spisesal på leirstedet.
Les mer

Bli med på konsert

Vi har fått tilgang på et opptak fra Minns du sången korets konsert i Andenes kirke 22. august 2015. Dette gjøres tilgjengelig for alle kl 19.00 mandag 20. april.
Les mer

Spennende samarbeid i Honningsvåg

Nordkapp baptistmenighet og “Den Indre Sjømannsmisjonen” har funnet hverandre i samarbeidet for å gjøre hverdagen triveligere for sjøfolk som besøker Honningsvåg i 2020.
Les mer
1 - 3 av 25
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone