Leir på Vegårtun
Leir på Vegårtun
23 juni 2017
Sommertid betyr leirtid for mange av oss og ung baptist arrangerer leirer flere steder.

av Birgit Andersen, skienbaptist.no

Familieleir
31.juli – 5.august arrangerer Ung baptist Sør, familieleir på Vegårtun for tiende gang. Dette er en leir der vi prøver å ikke ha for mye program, men ha senkede skuldre, bruke tid som familie, med andre og med Jesus. Hver dag har vi familiesamling på formiddagen, kveldskafé på kvelden og på dagen har man tid til å bade, leke, være på kanotur, spille fotball, spise is, bli kjent med nye og gamle venner og mye mer. Her kan man ha ferie som familie, og få gode samlinger med Jesus i sentrum i tillegg.

Det er mange som kommer tilbake til familieleir år etter år. Ofte er det barna som gjerne vil tilbake. Det skapes mange gode leiropplevelser og man kan være samme med mange andre barn. Det er også mange som har gode leirminner fra ungdomsleir på Vegårtun når de var ungdommer og ønsker å vise familien stedet og atmosfæren man en gang opplevde. I år markeres 10 års jubileum. Arild Brun Svendsen kommer, det blir misjonsmarked, leirbål, morosamlinger, god mat og god tid til familie og venner. De første åra vi arrangerte familieleir var vi under hundre personer, mens de siste åra har vi vært 160-170 personer til stede.

Ungdomsleir
Når familieleiren slutter lørdag 5.august så fylles Vegårtun opp av ungdommer, slik det har vært i mange tiår. Her kan man være deltaker fra man er ferdig med 7.klasse og når man er ungdom, er dette leiren rett og slett et «must». Det er utrolig bra samlinger, aktiviteter, festmiddag, misjonsdag og tid til å være med nye og gamle venner. Hege Kristine Eikland er leirsjef og Dag Frode Vaagsnes er prest for de eldste. Miriam Rudebjer og Marius Hetlevik er leirprester for de under 16 år. Så dette er virkelig en leir alle ungdommer bør få med seg. Leiren avsluttes fredag 11.august. Påmelding til begge leirene skjer på Checkin. Både BU-leiren 2017 – Vegårshei og Familieleir på Vegårtun 2017 er å finne på Facebook. Velkommen til en herlig leirsommer!

Foto: Fra misjonsdagen på Ungdomsleiren 2015, som bidro til den flotte misjonsgaven på over 52.000 kroner det året. Foto: Espen Thilesen

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 149
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone