Vesterålsturne for Minns Du Sången-koret
Vesterålsturne for Minns Du Sången-koret
30 mars 2017
Etter en vellykket konserttur til Halden og Oslo sist høst, var det klart uttrykt fra kormedlemmene at det ikke måtte bli så lenge til neste turne.

Av Frank Einar Hansen, Distriktnytt

Korets lederskap, Knut Olaf Frikstad, Hermod Bakkevoll og Kjell Ove Hveding inviterer derfor til konsert på Andenes og Myre. Konserten på Andenes blir 19. august, og Myre dagen etter.

Konserten som var på Andenes i 2015 ble svært godt mottatt, og flere ønsket koret tilbake. Koret møter fredag kveld på Andenes for øvelse, noe som også vil skje på lørdag, frem mot konserten på kveld. Etter overnatting på Andenes drar koret til Myre, hvor det spises lunsj, før konserten arrangeres kl. 1600.

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone