Felles kirkegrill i Stavanger
Felles kirkegrill i Stavanger
10 september 2016
Søndag 28. august inviterte Stavanger International Church baptistmenighetene i Stavangerområdet til felles «kirkegrill».

Av Mette Marie Hebnes

Til sammen ble det et fargerikt fellesskap med besøk av brødre og søstre fra North Sea Baptist Church, Stavanger baptistmenighet og Sandnes International Church, the Lighthouse.

Stavanger International Church holder til på Misjonshøyskolen som har ypperlige områder for store grillfester. Flere telt var satt opp, sofaer tatt ut, og ikke mindre enn tre hoppeslott var blåst opp for barna. I tillegg var det volleyball, fotball og rugby.

OL-kake

Pastor Joeli annonserte en spesiallaget kake gitt av Fijiforeningen til ære for at hans hjemland Fiji hadde vunnet sin første gullmedalje i OL i sommer!

Det var god og avslappet stemning med mange ulike mennesker samlet – men en ting har vi alle felles: troen på Jesus og gleden av å tilhøre et stort og flerkulturelt fellesskap!

Takk til Stavanger International Church som arrangerte kirkegrillen, og som også hadde så mye mat at det var bare å forsyne seg! Og takk til Gud som tross dårlige værvarsler gav oss en flott søndag med godt fellesskap!

Les også

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Kom hjem 3. april

Integrasjonspastor Peter Ngaidam var i Myanmar da koronakrisen eskalerte i størrelse, og har fått vært til hjelp for både ambassaden og andre nordmenn som har vært i Myanmar på besøk.
Les mer
1 - 3 av 77
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone