Kom hjem 3. april
Kom hjem 3. april
1 april 2020
Integrasjonspastor Peter Ngaidam var i Myanmar da koronakrisen eskalerte i størrelse, og har fått vært til hjelp for både ambassaden og andre nordmenn som har vært i Myanmar på besøk.

Da koronapandemien begynte å vokse i omfang, både i Europa og andre deler av verden midt i mars, hadde integrasjonspastor Peter Ngaidam akkurat reist til Myanmar på besøk. Det ble raskt klart det var opprettet interne reisebegrensninger i Myanmar, slik at det tok noen dager før Peter Ngaidam kunne reise til Yangon, der den norske ambassaden holder til og det er internasjonal flyplass.

Vel framme i Yangon kommer Peter personalet ved ambassaden til hjelp med å komme i kontakt med andre nordmenn som er i Mynamar på tur. Mange av nordmennene som var i Myanmar er innflyttere fra Myanmar til Norge, som Peter kjenner godt. De var nå var på besøk på hjemstedene, som i mange tilfeller er små og avsidesliggende steder langt unna Yangon.

Generalsekretær Terje Aadne forteller til nettstedet baptist.no at personalet ved ambassaden har uttrykt stor takknemlig overfor han i forohld til Peters innsats. Han har vært til stor hjelp i forhold til å komme i kontakt og hjelpe sine landsmenn, som ellers fort kunne blitt værende i Myanmar over en lengre periode da stadig flere flyplasser stenges og flyrutene kanseleres.

Kom hjem 3. april

1. april sa Peter Ngaidam i en Facebookoppdatering at han og sju andre fikk reise da og vil komme til Oslo 3. april.Til sammen har han bistått for minst ti personer.

Kom hjem 3. april

Midt på dagen 3. april var Peter Ngaidam og dem han reise sammen med tilbake på norske jord, 36 timer etter avreise fra Yangon.

 

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! (Oppdatert 6/11)
Les mer

Digitale gudstjenester

22. november byr vi igjen på gudstjenester fra flere menigheter, blant annet en felles gudstjenste fra Bærum og Drammen, der Einar Skog deltar med Ola Bremnes sang "Har du fyr".
Les mer

Digitale gudstjenester

Søndag 15. november er det flere av menighetene i de større byene som er forhindret fra å samles til gudstjeneste. Vi har samlet noen av de digitale gudstjenestene som tilbys i dag.
Les mer
1 - 3 av 83
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone