Kom hjem 3. april
Kom hjem 3. april
1 april 2020
Integrasjonspastor Peter Ngaidam var i Myanmar da koronakrisen eskalerte i størrelse, og har fått vært til hjelp for både ambassaden og andre nordmenn som har vært i Myanmar på besøk.

Da koronapandemien begynte å vokse i omfang, både i Europa og andre deler av verden midt i mars, hadde integrasjonspastor Peter Ngaidam akkurat reist til Myanmar på besøk. Det ble raskt klart det var opprettet interne reisebegrensninger i Myanmar, slik at det tok noen dager før Peter Ngaidam kunne reise til Yangon, der den norske ambassaden holder til og det er internasjonal flyplass.

Vel framme i Yangon kommer Peter personalet ved ambassaden til hjelp med å komme i kontakt med andre nordmenn som er i Mynamar på tur. Mange av nordmennene som var i Myanmar er innflyttere fra Myanmar til Norge, som Peter kjenner godt. De var nå var på besøk på hjemstedene, som i mange tilfeller er små og avsidesliggende steder langt unna Yangon.

Generalsekretær Terje Aadne forteller til nettstedet baptist.no at personalet ved ambassaden har uttrykt stor takknemlig overfor han i forohld til Peters innsats. Han har vært til stor hjelp i forhold til å komme i kontakt og hjelpe sine landsmenn, som ellers fort kunne blitt værende i Myanmar over en lengre periode da stadig flere flyplasser stenges og flyrutene kanseleres.

Kom hjem 3. april

1. april sa Peter Ngaidam i en Facebookoppdatering at han og sju andre fikk reise da og vil komme til Oslo 3. april.Til sammen har han bistått for minst ti personer.

Kom hjem 3. april

Midt på dagen 3. april var Peter Ngaidam og dem han reise sammen med tilbake på norske jord, 36 timer etter avreise fra Yangon.

 

Les også

Velkommen til julegudstjeneste

Andenes Baptistmenighet inviterer oss alle med på digital julegudstjenste den andre Kovid-julen.
Les mer

Digitale julegudstjenester

Det ble ingen vanlig jul i år heller. Flere av våre menigheter tilbyr derfor digitale julegudstjenester. Vi vil forsøke å samle flest mulig av disse gudstjenestene i denne artikkelen.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer
1 - 3 av 108
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone