Dåp i Setesdal
Dåp i Setesdal
17 august 2016
Ta Mu Paw Sein fra Setesdal Baptistmenighet hadde gleden av å bli døpt i et fjellvann på Bykle søndag 7. august.

Av Mette Marie Hebnes

Vi fikk være med å oppfylle en liten bit av misjonsbefalingen søndag 7. august: "Gå ut i all verden og gjør alle folkeslag til disipler i det dere døper dem til Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn..."

Ta Mu Paw Sein fra Setesdal Baptistmenighet hadde gleden av å bli døpt i et fjellvann på Bykle. Ute var det 9,5 grad og duskregn, men vannet var litt varmere og rammene rundt var fantastiske. Ta Mu Paw (13,5 år) forteller at hun har sett fram til denne dagen i to år allerede.

Integrasjonsleder Mette Marie Hebnes stod for dåpshandlingen sammen med pastor Eh Kaw Mwee Sein, og dagen ble behørlig feiret med møte, nattverd og et stort Karensk festmåltid. Gjester var kommet tilreisende fra Geilo, Langesund, Evje og Gvarv i tillegg til menighetens egne folk, venninner av Ta Mu Paw og andre nordmenn som fikk en vakker opplevelse på en ellers regntung søndag.

Vi er glade for at unge mennesker velger å følge Jesus og vise det gjennom dåpen!

 

Les også

Melding om mange dåpshandlinger

Vi har i 2022 fått inn rapporter om 73 dåpshandlinger i menighetene, og på forsommeren 2023 melder mange menigheter om dåp.
Les mer

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Finnes det migrantmenigheter?

Unge mennesker med migrantforeldre kjenner seg ikke igjen i begrepet.
Les mer
1 - 3 av 152
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone