Fikk fornyet tillit
Fikk fornyet tillit
7 juli 2016
Generalsekretær Terje Aadne ble av landsmøtet gjenvalgt for fire nye år som kirkesamfunnets leder.

Av Roger Dahl

Aadne, som ble valgt til generalsekretær på landsmøtet i Skien har fullført den første åremålsperioden på seks år, og tar nå fatt på fire nye år.

I hans tid som generalsekretær har kirkesamfunnet fortsatt den positive utviklingen. Fokuset på flerkulturelt arbeid, på menighetsplanting og menighetsutviklingg har fortsatt, og det er systematisert i planer og strategier.

Blink - baptistenes sommerfest og landsmøte med fast stevnested i Stavern og en felles lederkonferanse for hele kirkesamfunnet har også blitt til i Aadnes tid som leder.

Det var et enstemmig hovedstyre som innstilte til gjenvalg, og landsmøtet valgte Aadne med 112 stemmer. 26 valgte å stemme blankt.

 

 

 

 

Les også

Landsmøtet 2020

Landsmøtet er på grunn av usikkerhet rundt situasjonen med spredning av Koronaviruset flyttet fra 5.-7. juni til 30. oktober- 1. november.
Les mer

Neste generasjon er viktig

Bjørn Bjørnø, som er innstilt som ny generalsekretær, har sett hvor avgjørende et godt barne- og ungdomarbeid er for menighetene.
Les mer

Viktige samtaler

I uken etter landsmøtet i Tromsø (5-7. juli) har VG, Varden og NRK sørget for at samtalen om balansen mellom selvstendighet og forpliktelse og forståelsen av det kristne ekteskapet, har fortsatt, blant annet i sosiale medier.
Les mer
1 - 3 av 59
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone