Spennende jobb på HLT
Spennende jobb på HLT
4 juli 2016
Høyskolen har lyst ledig stilling som studentpastor med sete i ledergruppa.

Av Roger Dahl

Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), som eies av Baptistsamfunnet og Filadefiakirken i Oslo har lyst ledig en spennende stilling. Generalsekretær Terje Aadne, som er med i høyskolens styre, sier til nettstedet Baptist.no at han gjerne ser at baptister søker på stillingen.

Studentpastor med plass i skolens lederteam har søknadsfrist lørdag 20. august

søker en person som vil være sentral i utvikle det sosiale og åndelige livet ved HLT. Vi søker derfor etter en utadvendt og miljøskapende person som deler skolens visjon og verdier. Studentpastor vil være en del av skolens ledergruppe og ha ansvar for sosiale samlinger og ulike typer av møter som nattverdsfeiring, bønnemøter og «Chapel». Studentpastoren vil også ha ansvar for personlig  veiledning og sjelesorg i møte med enkelt studenter og være sentral i arbeidet med å utvikle gode relasjoner til lokale menigheter og tidligere studenter (Alumni). For å kunne gjøre dette må søkere beherske både norsk og engelsk. Øvrige oppgaver fordeles etter kompetanse og behov. Involvering i skolens markedsførings- og informasjonsarbeid og/eller noe studieveiledning vil også kunne ligge til stillingen.

 

 

 

 

Les også

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer

Arne Mella fortsetter som rektor

Rektorstillingen på HLT har vært utlyst denne våren og nå er prosessen landet. Arne Mella har vært i stillingen i 5 år, der starten var et vikariat. Nå skal han fortsette i ytterligere tre år.
Les mer

Foreleserne på HLT scorer best i landet

Norges beste forelesere finner du på HLT! Kanskje en litt tabloid påstand det er vanskelig å verifisere, men resultatet fra Studiebarometeret viser i hvert fall at studentene på HLT er de som gir sine forelesere høyest score av alle universiteter og høyskoler i landet.
Les mer
1 - 3 av 55
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone