Spennende jobb på HLT
Spennende jobb på HLT
4 juli 2016
Høyskolen har lyst ledig stilling som studentpastor med sete i ledergruppa.

Av Roger Dahl

Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), som eies av Baptistsamfunnet og Filadefiakirken i Oslo har lyst ledig en spennende stilling. Generalsekretær Terje Aadne, som er med i høyskolens styre, sier til nettstedet Baptist.no at han gjerne ser at baptister søker på stillingen.

Studentpastor med plass i skolens lederteam har søknadsfrist lørdag 20. august

søker en person som vil være sentral i utvikle det sosiale og åndelige livet ved HLT. Vi søker derfor etter en utadvendt og miljøskapende person som deler skolens visjon og verdier. Studentpastor vil være en del av skolens ledergruppe og ha ansvar for sosiale samlinger og ulike typer av møter som nattverdsfeiring, bønnemøter og «Chapel». Studentpastoren vil også ha ansvar for personlig  veiledning og sjelesorg i møte med enkelt studenter og være sentral i arbeidet med å utvikle gode relasjoner til lokale menigheter og tidligere studenter (Alumni). For å kunne gjøre dette må søkere beherske både norsk og engelsk. Øvrige oppgaver fordeles etter kompetanse og behov. Involvering i skolens markedsførings- og informasjonsarbeid og/eller noe studieveiledning vil også kunne ligge til stillingen.

 

 

 

 

Les også

HLT og UIO inngår samarbeid

Fra og med høsten 2019 kan medarbeidere og misjonærer i Ungdom i Oppdrag kombinere jobb med studier ved Høyskolen for ledelse og teologi.
Les mer

HLT topp tre i landet på studiekvalitet

Mars måned betyr årsrapportering og evaluering. Heldigvis kan vår høyskole igjen vise til gode resultater. Studenttallet steg med 12 % til 278 studenter, og antallet studiepoeng som ble avlagt pr. student var litt høyere enn landsgjennomsnittet.
Les mer

Feirer ti år med felles høyskole

Det er 10 år siden HLT ble etablert som et samarbeid mellom Det Norske Baptistsamfunn og Pinsebevegelsen i Norge ved Filadelfiakirken Oslo.
Les mer
1 - 3 av 42
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone