Spennende jobb på HLT
Spennende jobb på HLT
4 juli 2016
Høyskolen har lyst ledig stilling som studentpastor med sete i ledergruppa.

Av Roger Dahl

Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), som eies av Baptistsamfunnet og Filadefiakirken i Oslo har lyst ledig en spennende stilling. Generalsekretær Terje Aadne, som er med i høyskolens styre, sier til nettstedet Baptist.no at han gjerne ser at baptister søker på stillingen.

Studentpastor med plass i skolens lederteam har søknadsfrist lørdag 20. august

søker en person som vil være sentral i utvikle det sosiale og åndelige livet ved HLT. Vi søker derfor etter en utadvendt og miljøskapende person som deler skolens visjon og verdier. Studentpastor vil være en del av skolens ledergruppe og ha ansvar for sosiale samlinger og ulike typer av møter som nattverdsfeiring, bønnemøter og «Chapel». Studentpastoren vil også ha ansvar for personlig  veiledning og sjelesorg i møte med enkelt studenter og være sentral i arbeidet med å utvikle gode relasjoner til lokale menigheter og tidligere studenter (Alumni). For å kunne gjøre dette må søkere beherske både norsk og engelsk. Øvrige oppgaver fordeles etter kompetanse og behov. Involvering i skolens markedsførings- og informasjonsarbeid og/eller noe studieveiledning vil også kunne ligge til stillingen.

 

 

 

 

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

NOKUT godkjenner HLTs akkrediteringssøknad

En omfattende prosess har fått et gledelig resultat.
Les mer

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer
1 - 3 av 57
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone