Spennende jobb på HLT
Spennende jobb på HLT
4 juli 2016
Høyskolen har lyst ledig stilling som studentpastor med sete i ledergruppa.

Av Roger Dahl

Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), som eies av Baptistsamfunnet og Filadefiakirken i Oslo har lyst ledig en spennende stilling. Generalsekretær Terje Aadne, som er med i høyskolens styre, sier til nettstedet Baptist.no at han gjerne ser at baptister søker på stillingen.

Studentpastor med plass i skolens lederteam har søknadsfrist lørdag 20. august

søker en person som vil være sentral i utvikle det sosiale og åndelige livet ved HLT. Vi søker derfor etter en utadvendt og miljøskapende person som deler skolens visjon og verdier. Studentpastor vil være en del av skolens ledergruppe og ha ansvar for sosiale samlinger og ulike typer av møter som nattverdsfeiring, bønnemøter og «Chapel». Studentpastoren vil også ha ansvar for personlig  veiledning og sjelesorg i møte med enkelt studenter og være sentral i arbeidet med å utvikle gode relasjoner til lokale menigheter og tidligere studenter (Alumni). For å kunne gjøre dette må søkere beherske både norsk og engelsk. Øvrige oppgaver fordeles etter kompetanse og behov. Involvering i skolens markedsførings- og informasjonsarbeid og/eller noe studieveiledning vil også kunne ligge til stillingen.

 

 

 

 

Les også

Oppretter nytt studietilbud i Stavanger

Høyskolen for ledelse og teologi (HLT) inngår samarbeid med IMI-kirken for å kunne tilby et nytt studium i Stavanger.
Les mer

De gode voksesmertene

- Vi har nå over 300 studenter på Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), sier rektor Arne Mella i siste nyhetsbrevet. I nyhetsbrevet deler han ikke bare gleden, men også utfordringen i form av voksesmerter for skolen.
Les mer

Slik det en gang var på Holtet

Baptistsamfunnet kjøpte Holtet gård i Bærum i 1950. Også parken ned mot sjøen, som på 1930-tallet var utrolig velholdt. På eiendommen ligger i dag Holtekilen folkehøgskole og Høyskolen for Ledelse og Teologi. (Bildet er fra Bærum biblioteks samlinger. )
Les mer
1 - 3 av 46
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone