Dåp i Harstad
Dåp i Harstad
18 mars 2016
Stor glede over å kunne døpe sju av menighetens ungdommer.

Av Odd Nilssen

Søndag 15. november var det dåp i Medkila Kirke i Harstad. Sju av menighetens ungdommer; Hsa Wah Hsee Feler,  Blai Blaw Htoo, Nenewin Kyar, Boh Mi Baw Feler, Eh Da Da Moo Jaya, Eh K Mwee Taw Htoo og Eh Soe Moo Jaya, i tillegg til Ma Aye Tun Kyar ble denne søndag døpt i kirken.

Dåp i Harstad

Det var en stor dag for menigheten å kunne ønske alle disse flotte ungdommene, i tillegg til Say Doh Moo Nyo som var døpt tidligere, velkommen til menigheten. Alle har over mange år vært og er fortsatt aktiv i menigheten barne- og ungdomsmiljø, da er det spesielt gledelig når de da besluttet å følge Jesus i dåpens grav.

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Glede over ny menighet

Telemark Chin Baptist Church ble tatt opp som ny medlemsmenighet i landsmøtet 2019.
Les mer

Vil vise UDI at de tar konvertitter på alvor

En rekke kirkesamfunn og kristne organisasjoner har gått sammen om et dokument for hvordan konvertitter bør tas imot i menighetene.
Les mer
1 - 3 av 238
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone