Med Rymker til Nord Norge
Med Rymker til Nord Norge
10 april 2011
Arild Brun Svendsen som Frederik Rymker besøker Nord Norge.
De siste dagene i mars reiser Arild Brun Svendsen i Nord Norge med Rymker forestillingen. Dette er en forestilling han utviklet til markeringen av baptistenes 150-årsjubileum i fjor. Han spiller nå forestillingen i Andenes, Bø, Grøtavær, Harstad, Kvæfjord, Aune, Balsfjord og Sommarøy. Rymker var den første pioneren i Norge. I 1857 kom han som misjonær til landet, hans innsats ledet til stiftelsen av de første baptistmenighetene med Skien som den aller første, i april 1860. Dette er første gang Rymker forestillingen bir spilt i Nord Norge. Selv om Arild Brun Svendsen er godt kjent i Nord Norge var aldri Rymker selv i denne delen av vårt land. Bildetekst: Arild Brun Svendsen som Frederik Rymker. Foto: DNB arkiv

Les også

Skifte i Fredrikstad

Atle Henning Eidem overtar fra september som pastor i Fredrikstad Baptistmenighet.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 103
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone