Familien Hadland flytter hjem
Familien Hadland flytter hjem
10 mai 2011
Fokuset på menighetsplanting blant Lahuene i Thailand fortsetter.
Familien Hadland flytter hjem til Norge før årsskiftet.  Fokuset på menighetsplanting blant Lahufolket kommer til å fortsette, og Øyvind Hadland skal i årene framover fortsatt besøke Thailand, være rådgiver for menighetsplantingsprosjektene  og følge opp det arbeidet som gjøres for å bringe evangeliet videre. De to eldste barna til Phethsamai og Øyvind Hadland nærmer seg tenårene, og familien har ønsket at ungdomsårene kan tilbringes i Norge.  Det har derfor vært planen å avslutte sommeren 2012, etter sju års tjeneste i Thailand.  Siden de to yngste barna har hatt luftveisproblemer på den varmeste og mest forurensende perioden av året har en framskyndet avslutningen, slik at barna slipper å være i Thailand i varmeperioden fra februar til mai neste år. Baptistsamfunnet har gjort en avtale med Øyvind Hadland for perioden fram til 2015 om å fortsette sitt engasjement som rådgiver for menighetsplantingsprosjektene blant Lahufolket i Thailand, Burma og Kina. Planen er at Øyvind skal besøke Thailand to ganger i året, og følge opp med planlegging, budsjett, rådgiving, oppmuntring med mer via internett. Familien Hadland kommer til å bosette seg på Ålgård. Bildetekst: Øyvind og Phethsamai Hadland sammen med barna Joshuah, Sebastian  Catherine og Esther. (Foto: privat) Se familien Hadlands blogg

Les også

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer

Hvordan bli en bedre menighetsplanter og pastor?

Mike Pears er direktør for International Baptist Study Center i Amsterdam, og har mange års erfaring som pastor og menighetsplanter i England. Tirsdag 2. april deltar han på fagdag.
Les mer
1 - 3 av 175
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone