Familien Hadland flytter hjem
Familien Hadland flytter hjem
10 mai 2011
Fokuset på menighetsplanting blant Lahuene i Thailand fortsetter.
Familien Hadland flytter hjem til Norge før årsskiftet.  Fokuset på menighetsplanting blant Lahufolket kommer til å fortsette, og Øyvind Hadland skal i årene framover fortsatt besøke Thailand, være rådgiver for menighetsplantingsprosjektene  og følge opp det arbeidet som gjøres for å bringe evangeliet videre. De to eldste barna til Phethsamai og Øyvind Hadland nærmer seg tenårene, og familien har ønsket at ungdomsårene kan tilbringes i Norge.  Det har derfor vært planen å avslutte sommeren 2012, etter sju års tjeneste i Thailand.  Siden de to yngste barna har hatt luftveisproblemer på den varmeste og mest forurensende perioden av året har en framskyndet avslutningen, slik at barna slipper å være i Thailand i varmeperioden fra februar til mai neste år. Baptistsamfunnet har gjort en avtale med Øyvind Hadland for perioden fram til 2015 om å fortsette sitt engasjement som rådgiver for menighetsplantingsprosjektene blant Lahufolket i Thailand, Burma og Kina. Planen er at Øyvind skal besøke Thailand to ganger i året, og følge opp med planlegging, budsjett, rådgiving, oppmuntring med mer via internett. Familien Hadland kommer til å bosette seg på Ålgård. Bildetekst: Øyvind og Phethsamai Hadland sammen med barna Joshuah, Sebastian  Catherine og Esther. (Foto: privat) Se familien Hadlands blogg

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer
1 - 3 av 178
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone