Delta i appellaksjon for den iranske presten Youcef Nadarkhani
Delta i appellaksjon for den iranske presten Youcef Nadarkhani
17 oktober 2011
Det er et betydelig internasjonalt press for å få omgjort dødsdommen mot den iranske presten Youcef Nadarkhani. Du kan styrke presset ytterligere ved å delta i appellaksjonen.
Det er et betydelig internasjonalt press for å få omgjort dødsdommen mot den iranske presten Youcef Nadarkhani, som er arrestert, fengslet og dømt for frafall fra den muslimske tro. Du kan være med å utøve et ytterligere press. Han venter nå på bekreftelse av at Iransk Høyesterett har dømt han til døden for dette. Det er et betydelig internasjonalt press i saken, både fra baptistisk hold. Se artikkel på baptist.no: http://gammelt.baptist.no/nyheter/baptistene-oppfordrer-til-a-iverksette-tiltak-pa-vegne-av-iransk-prest/ og andre kanaler. Avisen Vårt Land melder i dag at myndighetene nå hevder dødsdommen skyldes at Youcef Nadarkhani er skyldig i voldsforbrytelser. Så langt en erfarer er dette feilaktig, og dommen fra Høyesterett lyder på frafall far islam og manglende vilje til fornektelse av den kristne tro. Norsk Misjon i Øst har igangsatt en appellaksjon, som vi oppfordrer dere alle til å delta i. Et ferdig skrevet appellbrev sendes til Irans Ambassade. Jo større press som utøves, jo større er sannsynligheten for at Youcef Nadarkhani ikke blir henrettet. mer informasjon og veiledning i forbindelse med appellaksjonen her: http://www.nmio.no/modules/news/article.php?storyid=1230

Les også

Slik kan kirken bidra i arbeidet mot rasisme

«Det viktigste jeg kan si er at det finnes rasisme i Norge», sier Temesgen Kahsay.
Les mer

Bibelsmugling på Vegårtun

Etter undervisning om hvordan religionsfrihet ikke er en garanti i alle verdens land, fikk konfirmantene selv erfare hvordan det kan være å smugle bibler til forfulgte kristne.
Les mer

Mer enn dobling i antall drept for sin tro

Ifølge World Watch List 2018 ble over 3000 kristne drept for sin tro i fjor. Det er mer enn dobbelt så mange som året før.
Les mer
1 - 3 av 30
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone