Pastorskifte i Ballangen
Pastorskifte i Ballangen
22 november 2012
Evita Nguyen overtar pastorjobben fra mannen Phung.
Evita og Phung Nguyen har skiftet jobb, i den forstand at Evita fra høsten 2012 har tatt over som pastor i Ballangen etter sin mann Phung. Av Hermod Bakkevoll Ballangen menighet har siden i vinter hatt en veldig positiv prosess, hvor menigheten har gått gjennom hele sitt menighetsliv, og hele sin virksomhet. Det har vært en positiv prosess, hvor menigheten har vært villig til å stille avgjørende spørsmål med alle sider av virksomheten. I høst er de igang med både barne og tenåringsarbeid, samt Alphakurs, i tilegg til møtevirksomheten. Blant annet ser det ut til at tenåringsarbeidet har fått en pangstart. Hele åtte ungdommer fra Ballangen var meldt på til høsttreffet på Rivermont. Bytter oppgaver I de siste par årene har Phung Nguyen vært ansatt som pastor i 50 prosent stilling. Dette har han kombinert med 50 prosent stilling på REMA. I sommer fikk Phung tilbud om hel stilling på REMA. Etter en liten prosess knyttet til hvordan situasjonen kunne løses, ble det enighet om at Phung takket ja til den jobben, og så har Evita Nguyen startet som pastor i 50 prosent stilling. Evita har den samme utdannelsen som Phung, og hun vil nå tjene i menigheten med sitt kall, og sin utrustning. Prosessen i menigheten knyttet til dette pastorskiftet var veldig god, og vi ønsker både pastorpar og menighet Guds velsignelse og Guds ledelse over arbeidet i tiden som kommer.

Les også

Phung Minh Nguyen blir pastor på Vålerenga

Familien Nguyen vil i løpet av sommeren flytte til oslo for å ta over som pastorfamilie i baptistmenigheten på Vålerenga.
Les mer

Markant nordnorsk baptist fylte hundre år

Haldis Øvergaard, Narvik, fylte 100 år lørdag 25. februar. Nettstedet baptist.no gratulerer med dagen og ønsker Guds signing over dagene som kommer. Fru Øvergaard er den eldste baptisten i Norge.
Les mer

Berget orgelet fra baptistkirka i Narvik

Gaute Skoglund berget et stykke baptisthistorie da han tok vare på det gamle orgelet.
Les mer
1 - 3 av 3

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone