Markant nordnorsk baptist fylte hundre år
Markant nordnorsk baptist fylte hundre år
14 november 2012
Haldis Øvergaard, Narvik, fylte 100 år lørdag 25. februar. Nettstedet baptist.no gratulerer med dagen og ønsker Guds signing over dagene som kommer. Fru Øvergaard er den eldste baptisten i Norge.

 Hun ble født i 1912 i Trondheim, hvor hun hadde sine første leveår. Etter det bodde familien noen år på Sunndalsøra før de flyttet til Borge i Lofoten. I Lofoten hadde hun sine ungdomsår og der fikk hun sin første yrkeserfaring på telegrafen.

Siden ble det flere år med arbeid innen helsesektoren. En tid reiste hun også som evangelist sammen med bl.a. Aasa Vikedal og Jenny Elvsveen. Sortland og flere steder i Nord Norge ble besøkt. Etter krigen flyttet hun til Narvik og giftet seg med Sverre Øvergaard.

Hennes engasjement har etter dette i stor grad vært innen familiens rammer. Haldis Øvergaard er mor til Per Øvergaard, som for tiden er leder av vårt hovedstyre og tvillingbroren Ola. I Narvik har hun vært et aktivit og trofast medlem av Narvik Baptistmenighet. Mange gjestepredikanter har fått husly, mat og godt stell i hennes hjem. Hun bor nå på Furumoen sykehjem og setter fortsatt pris på besøk.

 

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 144
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone