Bykirka Lillehammer søker medlemskap
Bykirka Lillehammer søker medlemskap
8 mai 2013
Nystiftede Bykirka, som holder til i en kafé i Lillehammer sentrum, søker medlemsskap i Det Norske Baptistsamfunn
Nystiftede Bykirka, som holder til i en kafé i Lillehammer sentrum, søker medlemsskap i Det Norske Baptistsamfunn. Av Roger Dahl Menigheten Bykirka begynte sin virksomhet i et kafélokale i tilknytning til gågata i Lillehammer sentrum for et snaut år siden. Hver lørdag åpner menigheten dørene i sentrum av byen. - Gjennom kafédriften får vi kontakt med en del nye mennesker sier Jan Sverre Bekkelund, som er pastor for menigheten. Bekkelund forteller at menigheten han står i spissen for i tillegg inviterer til bønn og lovsang i kaféen hver onsdag, og til "Troens time", som er menighetens søndagsmøte annenhver søndag. Bykirkas visjon er å være en kirke i byen, for byen. Menigheten ønsker å være til for dem som er på leting. Formidle troen slik at den berører mennesker og setter dem fri. - Vi vil leve gode og sterke liv i troen på Jesus Kristus, han som gjør at vanlige mennesker kan leve et uvanlig liv, sies det fra bykirkas medlemmer. I tillegg til Bykirka har tre andre menigheter søkt medlemskap. Det er Vest Agder Chin Church, Kvinesdal, Lighthouse International Church of God, Sandnessjøen og Ebenezer Chin Baptist Church, Langesund. Søknadene behandles på landsmøtet i Stavern til somemren, og om alle blir godkjent vil baptistene i Norge ha 98 medlemsmenigheter, Bare to unna målet om 100 menigheter innen 2020. Besøk Bykirka på Facebook [gallery ids="4196,4199,4200,4201,4202,4203"]  

Les også

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer

Hvordan bli en bedre menighetsplanter og pastor?

Mike Pears er direktør for International Baptist Study Center i Amsterdam, og har mange års erfaring som pastor og menighetsplanter i England. Tirsdag 2. april deltar han på fagdag.
Les mer
1 - 3 av 66
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone