Lederskifte i Nord Norsk Baptistungdom
Lederskifte i Nord Norsk Baptistungdom
13 mai 2013
Karina Dahl Christensen overlater styringa til John Erling Madsen, som ble valgt til ny leder på foreningens årsmøte på Borkenes lørdag 11. mai.
Karina Dahl Christensen overlater styringa til John Erling Madsen, som ble valgt til ny leder på foreningens årsmøte på Borkenes lørdag 11. mai. Av Roger Dahl Christensen har vært med i styret til de nordnorske baptistungdommene i sju år, og har vært leder det siste året.  Hun har også vært med i styret til landsorganisasjonen Ung baptist. Madsen, som nå overtar, er også forstander for Kasfjord Baptistmenighet, og har et brennende ønske om å være med å bringe Guds ord videre til neste generasjon.  

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone