Europageneral Tony Peck går for fem nye år
Europageneral Tony Peck går for fem nye år
16 oktober 2013
Neville Callam, generalsekretær i verdensalliansen og europeiske ledere leder an i forbønn for Tony Peck og kona Alison.

Neville Callam, generalsekretær i verdensalliansen og europeiske ledere leder an i forbønn for Tony Peck og kona Alison, som må leve med mannen på reise Europa rundt i enda noen år. Av Roger Dahl Tony Peck er fra Storbritannia, og begynner nå på sin tredje periode som generalsekretær i europaføderasjonen. I disse årene har han reist Europa rundt, hatt kontor i Praha, og familien hjemme i England. Generalsekretæren er også regional representant for verdensalliansen. Europaføderasjonen ble etablert i 1949, var i mange år et viktig bindeledd med baptister bak jernteppet. Idag er det 52 medlemssamfunn, 13 000 menigheter og 800 000 medlemmer i Europa, Midt østen og de sentralasiatiske landene.  Dette er en av seks regioner innen verdensalliansen. Forbønnsbildet er tatt av Helle Liht Bildet fra husmøte i Bø i Telemark sammen med chingruppa der er tatt av Jan Sæthre.       

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!

«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.
Les mer
1 - 3 av 154
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone