Europageneral Tony Peck går for fem nye år
Europageneral Tony Peck går for fem nye år
16 oktober 2013
Neville Callam, generalsekretær i verdensalliansen og europeiske ledere leder an i forbønn for Tony Peck og kona Alison.

Neville Callam, generalsekretær i verdensalliansen og europeiske ledere leder an i forbønn for Tony Peck og kona Alison, som må leve med mannen på reise Europa rundt i enda noen år. Av Roger Dahl Tony Peck er fra Storbritannia, og begynner nå på sin tredje periode som generalsekretær i europaføderasjonen. I disse årene har han reist Europa rundt, hatt kontor i Praha, og familien hjemme i England. Generalsekretæren er også regional representant for verdensalliansen. Europaføderasjonen ble etablert i 1949, var i mange år et viktig bindeledd med baptister bak jernteppet. Idag er det 52 medlemssamfunn, 13 000 menigheter og 800 000 medlemmer i Europa, Midt østen og de sentralasiatiske landene.  Dette er en av seks regioner innen verdensalliansen. Forbønnsbildet er tatt av Helle Liht Bildet fra husmøte i Bø i Telemark sammen med chingruppa der er tatt av Jan Sæthre.       

Les også

Libanon trenger støtte og forbønn!

Baptistene i Libanon med Arab Baptist Theological Seminary i Beirut tar på mange måter ansvar i samfunnet. Etter eksplosjonen 4. august trenger de støtte, forbønn og hjelp!
Les mer

Pinsefeiring over hele verden

Baptist World Alliance har satt sammen en video medklipp fra baptisters pinsefeiring over hele verden.
Les mer

Virus- og valutatrøbbel for baptistprosjekt

Skoleprosjekt i det nordlige Kongo går i en bratt motbakke. Nå appelleres det til ekstra giverinnsats.
Les mer
1 - 3 av 144
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone