Dag Frode Vaagsnes sammen med dem som ble døpt og ønsket velkommen X-night tidligere i høst.
I september arrangerte ungdommene X-night med dåp. På bildet er pastor Dag Frode Vaagsnes med dem som ble døpt og ønsket velkommen.
Av Henry Dønnestad
Fire av ungdommene bekjente sin tro på Jesus og ble døpt av pastoren vår Dag Frode Vaagsnes. To kvinner fra Filipinene som tidligere har blitt troende døpt der, ble også ønsket velkommen.
Etter dåpsseremonien fikk alle seks hver sin andaktsbok "En om dagen" skrevet av Ulf Magne Løvdahl. Deretter kom menighetstjenerne frem og la sine hender på dem og ba Herren velsignelse dem.
Disse ble døp og ønsket velkommen  (f.v.) på bildet Karoline Johanne Fløistad, Helene Sigbjørnsen Fløistad, Kim Alexander Olsen, pastor Dag Frode Vaagsnes som forrettet, Gry Merethe Myklebust Nilsen. Remelda Brica Riber og Karen Alexia Reyes Dupitas var døpt fra før. Foran Reidun Grace.
Ungdomsgruppa har en musikk- og sanggruppe som heter "One step closer". Denne deltok med frisk sang og musikk.

Les også

Tilbud om gudstjenester og møter

Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi lette på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge sist søndag og delte noen tips om gudstjenestemuligheter. De kan fortsatt være til velsignelse.
Les mer

Håper kirkene fortsetter med digital satsing etter krisa

KABB erfarer at nye digitale tjenester i forbindelse med Korona-krisa er med på å bedre inkludere mennesker med funksjonsnedsettelser i kirkelige fellesskap.
Les mer

De ansatte er på hjemmekontor

For å vise solidaritet har Ung baptist og Baptistsamfunnet innført ordning med hjemmekontor. Fram til 26. mars vil de ansatte jobbe hjemmefra, men er nesten like tilgjengelig som vanlig.
Les mer
1 - 3 av 161
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone