Dag Frode Vaagsnes sammen med dem som ble døpt og ønsket velkommen X-night tidligere i høst.
I september arrangerte ungdommene X-night med dåp. På bildet er pastor Dag Frode Vaagsnes med dem som ble døpt og ønsket velkommen.
Av Henry Dønnestad
Fire av ungdommene bekjente sin tro på Jesus og ble døpt av pastoren vår Dag Frode Vaagsnes. To kvinner fra Filipinene som tidligere har blitt troende døpt der, ble også ønsket velkommen.
Etter dåpsseremonien fikk alle seks hver sin andaktsbok "En om dagen" skrevet av Ulf Magne Løvdahl. Deretter kom menighetstjenerne frem og la sine hender på dem og ba Herren velsignelse dem.
Disse ble døp og ønsket velkommen  (f.v.) på bildet Karoline Johanne Fløistad, Helene Sigbjørnsen Fløistad, Kim Alexander Olsen, pastor Dag Frode Vaagsnes som forrettet, Gry Merethe Myklebust Nilsen. Remelda Brica Riber og Karen Alexia Reyes Dupitas var døpt fra før. Foran Reidun Grace.
Ungdomsgruppa har en musikk- og sanggruppe som heter "One step closer". Denne deltok med frisk sang og musikk.

Les også

Agnar Sæli

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det menighetsveileder i Baptistsamfunnet og pastor i Tistedal Baptistmenighet, Agnar Sæli, som deler med oss.
Les mer

Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!

Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!
Les mer

Digitale gudstjenester 24. mai

Skien baptistmenighet med pastor Vidar Bergsland er blant menighetene som fremdeles inviterer til digitale gudstjenester fordi Korona-pandemien gir begrensninger.
Les mer
1 - 3 av 177
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone