Dag Frode Vaagsnes sammen med dem som ble døpt og ønsket velkommen X-night tidligere i høst.
I september arrangerte ungdommene X-night med dåp. På bildet er pastor Dag Frode Vaagsnes med dem som ble døpt og ønsket velkommen.
Av Henry Dønnestad
Fire av ungdommene bekjente sin tro på Jesus og ble døpt av pastoren vår Dag Frode Vaagsnes. To kvinner fra Filipinene som tidligere har blitt troende døpt der, ble også ønsket velkommen.
Etter dåpsseremonien fikk alle seks hver sin andaktsbok "En om dagen" skrevet av Ulf Magne Løvdahl. Deretter kom menighetstjenerne frem og la sine hender på dem og ba Herren velsignelse dem.
Disse ble døp og ønsket velkommen  (f.v.) på bildet Karoline Johanne Fløistad, Helene Sigbjørnsen Fløistad, Kim Alexander Olsen, pastor Dag Frode Vaagsnes som forrettet, Gry Merethe Myklebust Nilsen. Remelda Brica Riber og Karen Alexia Reyes Dupitas var døpt fra før. Foran Reidun Grace.
Ungdomsgruppa har en musikk- og sanggruppe som heter "One step closer". Denne deltok med frisk sang og musikk.

Les også

Bibellesning er viktig

Det er et tydelig fokus på bibellesning og betydningen Bibelen har, både i hverdagen og i forhold til troen og de større utfordringene. Vi deler noen eksempler.
Les mer

Felles bibelleseplan i fastetiden og den stille uke

Askeonsdag innleder fastetiden, en tid for refleksjon, ransakelse og fornyelse. Du inviteres til å forberede deg for feiringen av Jesu oppstandelse.
Les mer

Med ønske om en velsignet jul og et rikt nytt år!

Slik stjernen viste vei for vismennene, som kom for å hylle Jesus— jødenes konge som var født—er det behov for veivisere til Jesus—verdens frelser i vår tid.
Les mer
1 - 3 av 157
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone