Gode regionale møtepunkter
Gode regionale møtepunkter
17 februar 2014
I løpet av oktober har det vært regionale ledersamlinger med fokus på menighetsplanting og tro i hjemmet over hele landet. Bildet er fra samlingen i Oslo.
I løpet av oktober har det vært regionale ledersamlinger med fokus på menighetsplanting og tro i hjemmet over hele landet. Bildet er fra samlingen i Oslo. Fra oslo1.baptist.no Onsdag 23 oktober var ledere og medarbeidere i menigheter fra Oslo-regionen samlet til Regional ledersamling – som ble huset i Oslo 1. Baptistkirke. Tilsammen var det 10 menigheter som var representert. Representanter fra stab og styrer i Ung baptist og Det Norske Baptistsamfunn kom med informasjon og dialog. Ledersamlingen begynte klokken 18.00 og var ferdig kl. 21.00. Temaet for samlingen var menighetsplanting. Fokuset handlet om hvordan en på regionalt og lokalt nivå kan lykkes i å nå flere ved å sette et fokus på nye menigheter - alt gjennom at deltagerne samtalte sammen. I tillegg var det satt av tid til å dele lokale erfaringer og det bidro til at engasjerte ledere i forskjellige menigheter blir bedre kjent og vet hva som skjer. Samlingen ble avsluttet med en varm bønn for hverandre.

Les også

Nå kan du ta 10 studiepoeng ved HLT hjemmefra

Høyskolen (HLT) utfordrer pastorer og andre ledere til å ta faget «Misjonale menigheter og livslang læring» våren 2020 mens samfunnet rundt er preget av situasjonen med koronaviruset.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Nesten 300 til lederkonferansen

Utfordringen i år er Jesu ord: "Følg meg ..." Om du har glemt å melde deg på er det fremdeles mulig å få del i fellesskapet, men ta kontakt om det med en gang.
Les mer
1 - 3 av 85
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone