Facebookmelding ga god respons
Facebookmelding ga god respons
6 mars 2014
Facebookmelding ga 20 kilo strikketøy i løpet av 14 dager
Synnøve Gåsvær Angen, som er styremedlem  i de europeiske baptistkvinnene besøkte i februar Libanon sammen med styreleder Aniko Ujvari. Synnøve la ut en melding på sin facebookside før hun reise til Libanon, og ba sine norske venner om ullsokker og annet strikketøy til syrerne i Libanon. I løpet av 14 dager fikk hun omkring  20 kg! Hun fikk pakker i posten, fra kolleger på jobben, fra hennes lokale menighet og fra venner som ønsker å vise sin kjærlighet til det syriske folket ved å gi noe gjort med deres hender. En 85 år gammel kvinne fra Gyland lagde ti par sokker! Synnøve fylte opp kofferten med denne "spontan" gave fra de norske kvinnene. Les merom besøket i Beirut

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone