Lørdag 30. august var distriktsarbeider Hermod Bakkevoll og distriktsleder Odd Nilssen på besøk hos Lofoten baptistmenighet i Leknes
Lørdag 30. august var distriktsarbeider Hermod Bakkevoll og distriktsleder Odd Nilssen på besøk hos Lofoten baptistmenighet i Leknes På bildet ser vi Pastor Bongwa Ayumba og kona Andjelani Matandiko. (Foto: Odd Nilssen) Odd Nilssen forteller om besøket: – Hermod og jeg gjorde en tur til Lofoten for å besøke våre kristne venner der. I et nydelig sommervær kom vi til Leknes hvor vi først fikk servert middag hjemme hos pastor Bongva og kona Andjelani. Senere på ettermiddagen var det gudstjeneste i den afrikanske baptistmenigheten der. På hjemturen gjorde vi et besøk hos Chin forsamlingen i Svolvær som hadde møte om kvelden.    

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 170
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone