Lørdag 30. august var distriktsarbeider Hermod Bakkevoll og distriktsleder Odd Nilssen på besøk hos Lofoten baptistmenighet i Leknes
Lørdag 30. august var distriktsarbeider Hermod Bakkevoll og distriktsleder Odd Nilssen på besøk hos Lofoten baptistmenighet i Leknes På bildet ser vi Pastor Bongwa Ayumba og kona Andjelani Matandiko. (Foto: Odd Nilssen) Odd Nilssen forteller om besøket: – Hermod og jeg gjorde en tur til Lofoten for å besøke våre kristne venner der. I et nydelig sommervær kom vi til Leknes hvor vi først fikk servert middag hjemme hos pastor Bongva og kona Andjelani. Senere på ettermiddagen var det gudstjeneste i den afrikanske baptistmenigheten der. På hjemturen gjorde vi et besøk hos Chin forsamlingen i Svolvær som hadde møte om kvelden.    

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Glede over ny menighet

Telemark Chin Baptist Church ble tatt opp som ny medlemsmenighet i landsmøtet 2019.
Les mer

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 165
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone