Evaluerer fast stevnested!
Evaluerer fast stevnested!
1 november 2014
Etter tre år med sommerstevne på samme sted er det tid for evaluering av ordningen!
Etter tre år med sommerstevne på samme sted er det tid for evaluering av ordningen! Av Roger Dahl Da baptistene i Norge for tre år siden inviterte til det første Blink-arrangementet på Stavern folkehøgskole Fredtun ble en mer enn hundre år gammel tradisjon med å arrangere landsmøte og sommerstevne på omgang i landsdelene brutt. Etter gjennomføring av Blink i 2012, 2013 og 2014 er det tid for evaluering av endringen fra stevne på ulikt sted hvert år til fast stevnested. Høsten 2014 blir menighetene utfordret gjennom denne undersøkelsen og i de regionale ledersamlingene, deltakere på Blink gjennom de tre siste årene, og også alle som ønsker å si sin mening er oppfordret til det.Styrene i Det Norske Baptistsamfunn, Ung baptist og Baptistkvinnene møtes 7.-9. november. Da gjennomføres endelig evaluering og det fattes vedtak om ordning med fast stevnested skal fortsette eller ikke.Uansett resultat av evalueringen inviterer vi til Blink 2015 i Stavern, slik at en eventuelt går til får en annen ordning enn nåværende fra 2016. Vi oppfordrer alle som har meninger om våre stevner om å svare på undersøkelsen.
Gå til undersøkelsen
(Foto: Asgeir Sørhus)

Les også

Blink er historie - Utfordring for møteplassene

Det var brått og brutalt da hovedstyreleder Magnar Mæland i sin tale til landsmøtet informerte om at det var slutt. Blink 2018 ble siste året. Hva nå?
Les mer

Høstnummeret er ute

Abonnentene fikk tredje utgave av magasinet Baptist.no i posten sist uke. Nå kan du lese e-versjonen på nettsidene våre.
Les mer

Baptistene dropper sommerstevne

– Det har vært en dramatisk forverring i oppslutning, sier informasjonsleder i Det Norske Baptistsamfunn.
Les mer
1 - 3 av 95
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone