Markerte 50-årsjubileet for fredsprisen til King
Markerte 50-årsjubileet for fredsprisen til King
23 oktober 2014
Lucas Johnsen, som har arbeidet for King-senteret, besøkte Holtekilen folkehøgskole 13. oktober.
Lucas Johnsen, som har arbeidet for King-senteret, besøkte Holtekilen folkehøgskole 13. oktober. Av Roger Dahl Pastor Johnsen var i Norge i forbindelse med markeringen va 50-årsjubileet for tildelingen av Nobels Fredspris til Martin Luther King Jr. Arrangementet på Holtekilen avr et av flere arrangement i den forbindelse.  Johnsen kunne fortelle om sine erfaringer med borgerrettighetsarbeidet og King-senteret i Atlanta. Han er Kvelden etter var det en større markering på Nobelinstituttet som kvekerne, Folkereisning Mot krig og IFOR Norge stod bak, der deltok flere fra Holtekilen folkehøgskole, blant annet lærer Niklas Arnesen og noen av hans vokal-elever med sang.   (Foto: Alexander Wallem)

Les også

Hedret med Ikkevoldsprisen

Elsa-Britt Enger i Bestemødre for fred mottok tirsdag Ikkevoldsprisen under en tilstelning på Oslofjord Folkehøgskole. Den ble overrakt av Jørgen Watne Frydnes som i fjor mottok prisen på vegne av Demokrativerkstedet på Utøya.
Les mer

Bo på baptistenes eget hostel i Oslo i sommer

Denne sommeren satser Oslofjord folkehøgskole på fullskala sommerdrift – under navnet Hostel Oslofjord. Dette vil gi en ekstra inntektskilde som er svært viktig for skolen.
Les mer

Utsetter tildelingen av Ikkevoldsprisen

Styringsgruppen for Ikkevoldsprisen besluttet i dag å utsette tildelingen av prisen til 12. april på grunn av korona-situasjonen.
Les mer
1 - 3 av 52
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone