8.-12. oktober hadde Medkila kirke besøk av to av landets svært få sangevangelister Marit Stokken og Arne Pareli Pedersen.
8.-12. oktober hadde Medkila kirke besøk av to av landets svært få sangevangelister Marit Stokken og Arne Pareli Pedersen. Av Odd Nilssen Marit Stokken er kanskje best kjent fra duoen Marit & Irene som er et begrep i kristen sammenheng. De to har reist sammen i Indremisjonsforbundet i 40 år denne høsten. I tillegg har de gitt ut en rekke cd-er, kassetter og bøker, og har vært svært populære i kristen-Norge i lang tid. Gjennom alle disse årene med for sang og musikk i tillegg til å forkynne evangeliet har mange opplevd å møte Jesus å bli frelst. De siste seks årene har de også fått med seg landets yngste sangevangelist Arne Pareli Pedersen som er 24 år og kommer fra Harstad. Han har de siste to årene vært ansatt i Indremisjonsforbundet samtidig som han er freelance musiker. Arne møtte Marit da han gikk på Kongshaug Musikkgymnas i 2008, og det har utviklet seg til å bli et nært vennskap og et fruktbart samarbeid. Nå reiser de ofte rundt omkring i Norge sammen og forkynner evangeliet om Jesus gjennom sang og tale. I Harstad var det møter hver kveld fra onsdag til søndag, i tillegg til gudstjeneste søndag formiddag. Avslutningsmøtet søndag ettermiddag var et felles sang- og musikkmøte. Det er mange år siden menigheten har holdt en slik møteserie, og derfor var det store forventninger til møtene, noe som også ble innfridd.  

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 115
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone