8.-12. oktober hadde Medkila kirke besøk av to av landets svært få sangevangelister Marit Stokken og Arne Pareli Pedersen.
8.-12. oktober hadde Medkila kirke besøk av to av landets svært få sangevangelister Marit Stokken og Arne Pareli Pedersen. Av Odd Nilssen Marit Stokken er kanskje best kjent fra duoen Marit & Irene som er et begrep i kristen sammenheng. De to har reist sammen i Indremisjonsforbundet i 40 år denne høsten. I tillegg har de gitt ut en rekke cd-er, kassetter og bøker, og har vært svært populære i kristen-Norge i lang tid. Gjennom alle disse årene med for sang og musikk i tillegg til å forkynne evangeliet har mange opplevd å møte Jesus å bli frelst. De siste seks årene har de også fått med seg landets yngste sangevangelist Arne Pareli Pedersen som er 24 år og kommer fra Harstad. Han har de siste to årene vært ansatt i Indremisjonsforbundet samtidig som han er freelance musiker. Arne møtte Marit da han gikk på Kongshaug Musikkgymnas i 2008, og det har utviklet seg til å bli et nært vennskap og et fruktbart samarbeid. Nå reiser de ofte rundt omkring i Norge sammen og forkynner evangeliet om Jesus gjennom sang og tale. I Harstad var det møter hver kveld fra onsdag til søndag, i tillegg til gudstjeneste søndag formiddag. Avslutningsmøtet søndag ettermiddag var et felles sang- og musikkmøte. Det er mange år siden menigheten har holdt en slik møteserie, og derfor var det store forventninger til møtene, noe som også ble innfridd.  

Les også

Endelig sammen i Norge

Benjamin og Mursal Amiri kom denne uka til Norge. I desember slo Tingretten fast at UNEs avslag på søknaden om familiegjenforening er ugyldig og bygger på feil faktum.
Les mer

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet
1 - 3 av 95
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone