Tiden går, minnene består
Tiden går, minnene består
11 desember 2014
I Banneret har vi trykket en del artikler med glimt tilbake i tid. Denne artikkelen er fra Banneret7/2004 og er fra en leir på Frekhaug ved Bergen.

Sommeren 1939 deltok jeg på en NBU-leir på Frekhaug, nord for Bergen. På en ungdomsleir foregår jo mange slags aktiviteter, blant annet sport / idrett. Vi spilte fotball. Stavanger hadde mange deltakere på leiren, og stilte eget lag, som kjempet leirmesterskapet mot et lag fra ”landet for øvrig”. På bildet sees Norges laget , som for øvrig slo de fra Stavanger 3-1. Det er mange kjente ansikter blant mestrene. Men å spille fotball med slips er vel ikke helt vanlig lenger?

På bildet ser vi bakerst (f.v) Tor Milde, ukjent, Gullston Øhrn, Nilsen, Willy Lindqvist. I midten (f.v) Stein Øhrn, Enok Stangeland, Hjelmås. Foran (f.v) John Nossum, Obed Stangeland og Håkon Amundsen

Hilsen John M Nossum Risør    

Les også

Alternativ gudstjeneste

Velkommen til Søndag kl. 11:00 hjemme hos deg selv. Ung baptist har lagt tilrette for en god gudstjenesteopplevelse!
Les mer

Ung europeisk nettverksbygging

European Baptist Federation Youth arrangerer årlig konferanse for unge ledere i Europa. Ung baptist har sendt deltakere i mange år og dette er en av møteplassene som blir prioritert.
Les mer

Økt fokus på dialog i Ung baptist

Flere unge i organisasjonen sier at de trenger en arena til samtale, at de trenger å bli sett og hørt. Nå vil Ung baptist øke fokuset på dialog.
Les mer
1 - 3 av 140
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone