Tiden går, minnene består
Tiden går, minnene består
11 desember 2014
I Banneret har vi trykket en del artikler med glimt tilbake i tid. Denne artikkelen er fra Banneret7/2004 og er fra en leir på Frekhaug ved Bergen.

Sommeren 1939 deltok jeg på en NBU-leir på Frekhaug, nord for Bergen. På en ungdomsleir foregår jo mange slags aktiviteter, blant annet sport / idrett. Vi spilte fotball. Stavanger hadde mange deltakere på leiren, og stilte eget lag, som kjempet leirmesterskapet mot et lag fra ”landet for øvrig”. På bildet sees Norges laget , som for øvrig slo de fra Stavanger 3-1. Det er mange kjente ansikter blant mestrene. Men å spille fotball med slips er vel ikke helt vanlig lenger?

På bildet ser vi bakerst (f.v) Tor Milde, ukjent, Gullston Øhrn, Nilsen, Willy Lindqvist. I midten (f.v) Stein Øhrn, Enok Stangeland, Hjelmås. Foran (f.v) John Nossum, Obed Stangeland og Håkon Amundsen

Hilsen John M Nossum Risør    

Les også

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

Baptistklenodie fikk nye eiere

Er det noen som vi ta vare på et Baptistklenodium spurte menighetsleder Per Øvergaard i Oslo Sentrum Baptistkirke. Fredag 12. november var saken løst.
Les mer
1 - 3 av 160
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone