Sykehuset i Hakha kan ikke stå tomt lenger. Hjelp oss å få det i gang.
Et tomt sykehus er til liten nytte for befolkningen. Samarbediskirken vår i Hakha i Chin-staten eier et sykehus som er tomt.  Vi vil hjelpe dem i gang og oppfordrer baptistene i Norge til å gi en julegave. Av Roger Dahl Mange av menighetene gir en julegav, elelr sørger fro å samle inn til en julegave, i løpet av julens møter og samlinger. I år er prosjektet å sørge for utstyr til sykehuset i Hakha. I første omgang vil vi sette i stand fødeavdelingen og tannlegekontoret. Så fort utstyr er plass vil tannlegen kunne begynne å arbeide på skikkelig vis, og en dyktig jordmor er klar til å drive fødeavdelingen.  å få sykehuset opp å stå vil bety mye for befolkningen i Hakha i Chin-staten. Gaver overføres Det Norske Baptistsamfunn på konto 3000.15.13105. Husk å merk innbetaling med formål. Dersom det kommer inn mer penger enn det koster vil overskytende gå til ytterligere utstyr ved sykehuset. Presentasjon om innsamlingen kan lastes ned på vår nye side for presentasjoner

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Militæret angriper befolkning på flukt

Tirsdag 10. januar ble det gjennomført et luftangrep på Chin-folk som har søkt tilflukt tett ved grensen til India.
Les mer

Burmesisk pastor sørger over drepte slektninger

– Krisen i Burma blir verre og større dag for dag, sier Peter Ngaidam som er sterkt berørt av og engasjert i kampen mot hjemlandets militærregime. Foto: Stein Gudvangen, KPK.
Les mer
1 - 3 av 203
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone