Gjensyn med baptist-gudstjenester på NRK
Gjensyn med baptist-gudstjenester på NRK
30 desember 2014
NRK har gjort deler av gudstjenestearkivet sitt tilgjengelig på nett. Etter et raskt søk fant vi tre baptistrelaterte gudstjenester tilgjengelig.

Av Roger Dahl

Den siste av disse tre gudstjenestene er en fellesgudstjeneste mellom Hillesøy menighet i Den norske kirke og Sommarøy Baptistmenighet. Knut Olaf Frikstad er predikant og Kjell Ove Hveding  deltar med sang.

Se fellesgudstjeneste mellom Hillesøy menighet og Sommarøy Baptistmenighet 12. september 1993

30. august 1992 inviterte Sommarøy og Tromsø Baptistmenigheter til baptistgudstjeneste i Sommrøy baptistkirke. Sten Sørensen talte, Knut Olaf Frikstad var gudstjenesteleder. Det var dåp i gudstjenesten, lovsangsgruppa fra Tromsø sang og Kjel Ove Hveding var solist. 

Se fellesgudstjeneste fra Tromsø og Sommarøy Baptistmenigheter 30. august 1992

Oslo 1. Baptistmneighet inivterte landets Tv-seere med på gudstjeneste 14. oktober 1990. Billy Taranger er dagens predikant, Peder Fintland ledet gudstjenesten og menighetens ungdomskor og voksenkor deltok med sang. 

Se gudstjeneste fra Oslo 1. Baptistmenighet 14. oktober 1990

Les også

Søndagsskolen på Andenes – En av Norges største?

- Å se tilbake på barndomsminnene gir en god følelse, og jo mer jeg tenker på denne tiden, jo gladere blir jeg for at søndagsskolen var en så viktig del av mitt liv, skriver Frank Einar Hansen om en av norges største søndagsskoler.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Spennende pastorutfordring i ishavsbyen

Tar du utfordringen? Hva med en tjeneste i baptistmenighetene på Sommarøy og i Tromsø?
Les mer
1 - 3 av 148
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone