Savnet er med hele livet
Savnet er med hele livet
30 desember 2014
Jorunn og Øistein Dahl fra Brottøya forteller i en sterk dokumentarfilm om sine tanker rundt det å miste to av barna sine.

 Av Roger Dahl

Frøydis som døde av leukumi ti år gammel i 1972 og Lise som druknet i ei badeulykke i 1977, 14 år gammel. Jorunn og Øistein Dahl deler sin sterke historie gjennom dokumentaren "Vi tar det med tia" (2014). dokumentaren er produsert av barnebarnet Lisa Dahl Christensen.

De har hele livet vært engasjert i baptistenes arbeid i Hadsel Baptistmenighet og på distriktsplan i Nord-Norge.  Hadsel menighet er nå lagt ned, men ekteparet er fremdeles med å ta vare på kirka på Lonkan i Hadsel, og er med i Sortland Baptistmenighet.

Se dokumentaren

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 96
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone