Livesendinger fra NaMu-TV Norge
Livesendinger fra NaMu-TV Norge
8 april 2015
Pastor Kent Remi Westergren blir programleder og vert for sendingene. Torsdag 26. mars gikk prøvesendingen ut.
Pastor Kent Remi Westergren blir programleder og vert for sendingene. Torsdag 26. mars gikk prøvesendingen ut. Av Roger Dahl I den første sendingen er Kent Westergren i samtale med daglig leder for NaMu Norge, Kjetil Sigerseth, om arbeidet innen NaMu (Naturlig Menighetsutvikling), og hva NaMu kan tilby for menighetene. Baptistsamfunnet er tilknyttet NaMU, Håkon Sigland, Terje Aadne og Dag Eiel Kristoffersen er godkjente veiledere, mens Sten Sørensen og Peter Ngaidam er i gang med trening for å bli veileder. Flere menigheter har brukt NaMu som redskap for hjelp til utviklingen i menigheten.

Les også

Å være kirke i en ny tid

Tirsdag 19. mai kl 10.00-12.00 tilbyr Norges kristne råd og Naturlig Menighetsutvikling et spennende og matnyttig webinar om å tenke nytt om å være kirke.
Les mer

Kirke i en ny tid

Når samfunnet endres må kirkene også endres. Hvordan ser Norge ut om tjue år, og hvordan vil kirkene påvirkes av det? Som baptistkirken i Wedding, Berlin, der klatretårnet står midt i kirkerommet.
Les mer

Jubileumskonferanse - Kirkens framtid i samfunnets framtid

Hvordan ser samfunnet ut i 2038, og hva gjør kirkene for å forberede seg, er utfordringen Naturlig Menighetsutvikling gir i jubileumsmarkeringen. Jubileumsmarkeringen finner sted i Oslo Sentrum Baptistkirke 28. mai.
Les mer
1 - 3 av 9

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone